DETALII HALUCINANTE DIN CASNICIA ANDEI ADAM

Apar noi informatii legate de posibilul divort dintre Anda Adam si sotul ei, Sorin. In ultima perioada, cei doi se cearta tot mai des si asa au aparut speculatiile legate de o despartire iminenta.

Casnicia dintre Anda Adam si Sorin s-ar afla pe marginea prapastiei, iar certurile din interiorul cuplului se pare ca nu ar fi aparut peste noapte. Potrivit informatiilor oferite de impact.ro, cei doi ar fi inceput sa se certe inca de anul trecut, atunci cand Sorin a fost condamnat la inchisoare cu suspendare.

La momentul respectiv, sotul Andei Adam si-a recunoscut vina in fata instantei si a fost acuzat de falsificare de carduri bancare. Sorin si-a dat in vileag complicii, in schimbul promisiunii ca pedeapsa va fi cu suspendare. Sorin a fost condamnat atunci la 3 ani de inchisoare cu suspendare si se pare ca linistea cuplului s-a distrus tot atunci.

“Dupa problema cu condamnarea lui Sorin, toate responsabilitatile au ramas pe Anda. Asa au inceput certurile si reprosurile. Ba ca se neglijeaza, ba ca Sorin nu o ajuta suficient si ca s-a inchis foarte mult in el. S-au certat si impacat de atatea ori incat nici nu mai stii ce sa crezi, daca vor ramane impreuna sau nu. In sufletul lor, nici unul nu vrea sa divorteze, dar nici asa nu se mai poate, doar cu neintelegeri si nemultumiri” au spus surse din anturajul celor doi, pentru sursa citata.

loading...
Chiar daca nu a confirmat divortul de Sorin, Anda Adam a ridicat numeroase semne de intrebare atunci cand a fost intrebata care este, de fapt, realitatea. Vedeta s-a incurcat putin in declaratii, dar in cele din urma a marturisit ca atunci cand va avea loc despartirea, isi va asuma acest lucru.
“Nu am cum sa intru in detalii despre ce s-a scris (n.r. divort). Mereu am fost un om care si-a asumat lucruri si nu s-a ascuns. Nu am de ce sa ma feresc. Atunci cand eu o sa pun pe retelele de socializare ca am facut asta, atunci chiar am facut-o. Nu o sa vin niciodata sa dau detalii despre viata mea intima. Nu sunt genul care sa imi spal rufele in public. Nici cand am fost provocata nu am dat curs unor speculatii. M-a sunat lumea sa ma intrebe daca am divortat. Ca sa concluzionez, cand voi pune pe retelele de socializare ca nu mai formez un cuplu, atunci sa credeti. Toata lumea se mai cearta, mai ales in perioada asta de autoizolare” a spus Anda Adam.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro