Detalii uluitoare din scandalul amoros in care a fost implicat Ciprian Marica.

Apar noi detalii din scandalul amoros in care a fost implicat Ciprian Marica. S-a aflat cine a contribuit la impacarea fostului fotbalist cu mama copiilor lui, Ioana Marcu.

Ciprian Marica a fost subiectul momentului in ultimele saptamani, dupa ce a aparut inregistrarea in care a fost surprins in camera de hotel cu Ana Muntean, sotia unuia dintre cei mai buni prieteni ai sai, Ninel Muntean. Fostul fotbalist a fost prins in mijlocul unui scandal amoros de proportii, iar cel care l-a surprins cu amanta la un hotel din Cluj in urma cu un an a fost chiar sotul femeii, care a si filmat momentul rusinos.

Cu toate ca a inselat-o pe iubita lui, Ioana Marcu, aceasta nu l-a parasit, cu toate ca au existat zvonuri ca s-au certat puternic dupa acel episod. Acum a iesit la iveala un nou amanunt. S-a aflat cine ar fi contribuit la impacarea lui Marica cu mama copiilor lui, dupa intreg scandalul amantlacului de la Cluj. Se pare ca un rol important l-a avut Cristian Chivu, fostul capitan al echipei nationale, si familia acestuia, care sunt si rude cu Marica si Ioana. Mai exact, sunt nasii baietilor cuplului.

„Ei nu sunt numai prieteni buni, ci rude. Tocmai de aceea, atunci cand a dat de necaz, Marica si-a sunat nasul si i-a cerut un sfat. Asa cum era normal, Cristi nu a fost de acord cu cele intamplate, el este un familist convins. Insa, si el si Adelina au facut-o pe Ioana sainteleaga ca oricine poate gresi si ca nu este cazul sa distruga o familie pentru asta. Ioana a revenit la sentimente mai bune dupa aceea, iar Marica pare sa isi fi bagat mintile in cap”, au marturisit apropiati ai cuplului, in exclusivitate pentru Impact.ro.

loading...
Site-ul ziardecluj.ro a publicat la sfarsitul lunii aprilie un videoclip cu derularea unui eveniment petrecut in 2019, cand Marica a fost surprins in timp ce afla intr-un hotel cu Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost sef la firma Transgaz.

Cei doi au fost surprinsi in timp ce aflau la hotel chiar de catre sotul Anei Muntean. La bustul gol, acoperit doar de un prosop, fostul atacant al lui Stuttgart sau Schalke 04 incerca in zadar sa-l linisteasca pe sotul Anei Muntean, cu care se cunostea de dinainte, scrie sursa citata. „E fain la Cluj? Arata-mi si mie camera asta, nu am fost niciodata in ea. Nu mergem nicaieri, nu vreau sa ma tiganesc cu tine”, sunt primele cuvinte ale lui Muntean.

Intamplarea s-a petrecut vara trecuta, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Episodul pare sa fie acum istorie, Florin Munteanu junior si Ana Munteanu, parintii a doi copii, fiind in continuare impreuna. In momentul in care cei doi s-au casatorit, au fost cununati de catre Rares Bogdan, politician PNL.

Femeie de afaceri si fosta sportiva de performanta, Ana Muntean a devenit cunoscuta publicului din Romania dupa ce a participat la o emisiune tv care desemna cea mai wow mamica.
In prezent, Ciprian Marica se afla intr-o relatie cu Ioana Marcu, o poveste de dragoste care dureaza de mai multi ani. Cei doi au impreuna doi copii.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro