Dinca a rabufnit! Ce a putut sa dezvaluie despre cazul Caracal.

Declaratiile lui Alexandru Cumpanasu privind marturisirea lui Gheorghe Dinca in fata judecatorilor sunt sustinute si de mama Luizei Melencu. Femeia confirma faptul ca, in cadrul primului termen al procesului, ”monstrul din Caracal” a negat acuzatiile de omor si a declarat ca a fost obligat de doi politisti sa spuna ca le-a omorat pe cele doua adolescente.

Mama Luizei, Monica Melencu, a participat la primul termen al procesului din cazul Caracal, care a avut loc miercuri. Femeia a fost nevoita sa stea fata in fata cu cel care este acuzat de procurori ca i-a omorat fiica.

In fata magistratilor Dinca si-a sustinut nevinovatia si a declarat ca a fost fortat sa recunoasca cele doua crime la presiunea a doi politisti, spune mama Luizei.

”Scumpa mea Luiza, azi am stat fata in fata cu Dinca. Azi a rabufnit la final. A spus ca sub presiune a dat toate declaratiile in prezenta unui politist Barbu Daniel si Ciobanu. E clar ca aici sunt interese mari, iar celalalt, Risipiteanu, sustine si spune ca el nici nu o cunoaste pe Luiza. Azi acesta si-a sustinut nevinovatia inclusiv Dinca dar n-au fost lasati sa vorbeasca.”, a scris Monica Melencu pe pagina sa de Facebook.

loading...
Monica Melencu isi continua mesajul si spune ca toate exceptiile invocate de avocati au fost respinse. In plus, ea arata cu degetul catre institutiile statului pe care le considera complice la disparitia fiicei sale.
”Toate exceptiile facute de avocati au fost respinse. A ramas in pronuntare. Nu sunt probe suficiente si speram ca pe 3 iunie aceasta magistrata va decide soarta dosarului. Deci, Luiza traiesti! Dinca sustine ca nu a omorat copilul meu, cu speranta ca acest nemernic va spune ce a facut cu tine. Voi lupta pt tine si sper, voi spera mereu ca totusi vom afla. Lulu meu, e clar ca institutile statului sunt complice. Lulu, acolo unde esti iti stiu suferinta dar speranta noastra e ca va veni ziua cand te voi revedea iar. Nu-mi voi pierde speranta, copilul meu. Mami, te iubesc! Sunt supusa sa suport orice pt tine pt aflarea adevarului.” a incheiat mama Luizei.

sursa: impact.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro