Elena Ionescu, dezvaluiri uluitoare despre traumele traite!

Tulburator! Elena Ionescu, dezvaluiri uluitoare despre traumele traite! ”Am reusit sa trec peste niste frustrari si m-am aratat oamenilor poate asa cum nu m-au vazut niciodata, fara masca!”
Elena Ionescu a avut o mare problema de imagine datorita tenului, insa, in opinia ei, participarea la Survivor Romania, a ajutat-o sa o depaseasca

De ani de zile, Elena Ionescu s-a luptat cu un ten imperfect. In ciuda frumusetii sale, fata plina de bube si santuri i-a cauzat din punct de vedere mental. Mai ales ca nici tratamentele pe care le-a incercat nu au reusit sa ii salveze deloc pielea. Dimpotriva, parca era ca un facut, ori de cate ori apela la un specialist in cosmetic, lucrurile se inrautateau tot mai mult. Doar machiajul a mai mascat un pic situatia si a ajutat-o sa se simta bine, cel putin in public.

”Problemele au aparut din 2013, dupa Eurovision, a mers la foarte multi medici, dar a fost destul de rau. In final, acum mai bine de un an, a gasit un medic si s-a vazut o imbunatatire. Frustarea a fost ca nu era multumita, era uneori jignita.

Oamenii nu mai vedeau frumusetea interioara, vedeau aspectul fizic. De aceea, a vrut sa se duca la Survivor. A spus asa…merg in fata oamenilor, sa ma vada asa cum sunt. Poate ca oamenii vad si frumusetea launtrica, iar pentru ea asta a contat”, a povestit mama Elenei Ionescu intr-o interventie la Fanarena, marti seara.

loading...
Spusele mamei faimoasei aveau sa fie confirmate chiar de artista. Ajunsa aproape de finala Survivor Romania si indragita extrem de mult de public, ea a vorbit despre traumele ei datorate tenului. Dupa patru luni de stat in competitie, cantareata a spus lucrurilor pe nume.
Elena Ionescu a trait o adevarata drama din cauza tenului. ”Imi pare bine ca am reusit sa trec peste niste frustrari pe care le-am avut, sa ma arat oamenilor poate asa cum nu m-au vazut niciodata, sa las masca aceea de machiaj pe care o uzam in fiecare zi pentru a arata o persoana, un personaj, sa imi fac curaj de a ma arata asa cum sunt eu. Iar asta mi-a facut atat de mult bine si mi-a dat mai multa incredere in mine incat si maine daca as pleca din Survivor, simt ca as pleca un om fericit, implit sufleteste si…nu stiu, realizat din multe puncte de vedere”, a spus faimoasa la testimoniale in urma cu doar cateva zile.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro