Elena Ionescu s-a iubit nebuneste cu un cunoscut om de televiziune! El e cel care „a facut-o femeie” pe Faimoasa de la Survivor!

Frumoasa Elena Ionescu de la Survivor Romania 2020 a fost si ramane o femeie dorita. Marea ei iubire ramane insa un personaj cunscut in lumea televiziunii.

Elena Ionescu, interpreta care s-a reinventat la Survivor Romania 2020, a fost destul de discreta in legatura cu viata ei privata. In varsta de 31 de ani, fosta solista a trupei Mandinga a avut destul de putine relatii, iar acestea au fost, in general, lungi. Prima si probabil cea mai importanta a fost cea cu un om de televiziune.

La 18 ani, la putin vreme dupa ce a urcat pe scena alaturi de Mandinga, Elena s-a indragostit de Marian Duta, coleg cu Razvan Simion si Dani Otil la emisiunea matinala prezentata de acestia. Duta era atunci, ca si acum, reporter la emsiunea respectiva iar cand a vazut-o pe tanara Elena nu si-a mai putut lua ochii de la ea. Cei doi au format un cuplu ce a dainuit vreme de 5 ani, Marian fiind primul barbat pe care Elena l-a cunoscut in sensul ”bilbic”. In 2012, inainte ca faimoasa de azi sa mearga la Eurovision, mama solistei a socat pe toata lumea declarand ca fiica ei este inca virgina si ca relatia cu Marian este mai degraba una platonica. Se pare insa ca mama Elenei nu era tocmai la current cu schimbarile din viata fiicei ei.
loading...
In fine, in 2013, relatia Elenei cu Marian a luat sfarsit la fel de brusc precum incepuse. Bruneta spunea atunci ca relatia lor a intrat intr-o pauza si ca nu stie daca o vor mai relua.

”Cred ca este pauza necesara dupa cinci ani de relatie. Am avut si foarte multa treaba in ultima perioada si dat fiind faptul ca am fost foarte mult plecata de acasa, cred ca acolo practic s-a intrerupt ceva. Am fost axata mult prea mult pe treaba, pe serviciu si cred ca am uitat un pic de relatie. Cred ca am zis: ‘Mai, nu pot sa le fac pe amandoua foarte bine si atunci ma axez doar pe una'”, a declarat Elena Ionescu la vremea respectiva.

Cativa ani mai tarziu, Elena l-a cunoscut pe Dragos Razvan Stanciu si a ramas insarcinata. Faimoasa a devenit mamica in 2018, dupa care s-a despartit si de tatal copilului ei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro