Este insarcinata pentru prima data! Vedeta a dat vestea cea mare

Frumoasa actrita a anuntat ca va deveni mama, iar ea si sotul sau in culmea fericirii de cand au aflat aceasta veste. Despre cine este vorba.

Veste de senzatie in showbiz. Una dintre cele mai indragite actrite din lume este insarcinata pentru prima data. Vedeta a adat vestea cea mare in urma cu putin timp.

Sasha Pieterse, cunoscuta publicului larg datorita serialului „Pretty little liars”, urmeaza sa devina mama la toamna. Actrita si sotuk ei sunt in culmea fericirii si au decis sa le dea tuturor vestea cea mare chiar in ziua in care implinesc doi ani de casnicie.

„Suntem atat de incantati sa impartasim, in sfarsit, vestile noastre dulci cu toti. Vom avea un micut om pretios in octombrie! Astazi se implinesc doi ani de la nunta noastra si care zi ar fi mai buna de impartasit bucuria noastra decat ziua care noua ne-a schimbat viata pentru totdeauna(pentru prima oara). Maternitarea este oficial rolul meu favorit.

loading...
Hudson, iti multumesc pentru ca ma faci mama si ca ai fost mereu stanca mea”, a transmis frumoasa actrita pe pagina sa de Instagram.
Dupa terminarea serialului care a facut-o celebra, Sasha s-a confruntat cu kilogramele in plus si a fost victima comentariilor negative ale unor internauti. Din cauza acelor comentarii, Sasha Pieterse a inceput sa organizeze sesiuni si intalniri cu persoane care se confrunta cu aceleasi probleme si sa le ajute sa se invete sa se iubeasca mai mult.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro