Fiica celebrului actor este insarcinata! Familia, in al noualea cer!

Katherine Schwarzenegger, fiica celebrului actor Arnold Schwarzenegger este insarcinata pentru prima data. Tatal copilului este faimosul Chris Pratt.

Familia lui Arnold Schwarzenegger este in al noualea cer dupa ce s-a aflat ca fiica celebrului actor, Katherine Schwarzenegger urmeaza sa devina mama pentru prima data. Actorul este extaziat, mai ales ca va fi din nou bunic si cu doar cateva luni in urma povestea ca isi doreste tare mult un nepot si din partea fiicei sale, Katherine Schwarzenegger, dar ca nu doreste sa puna presiune pe cuplul format din fiica sa si faimosul Chris Pratt.

„Nu fac presiuni, pentru ca stiu ca se va intampla in cele din urma. Depinde de Chris si de ea cand vor dori sa o faca,” marturisea la vremea respectiva Arnold Schwarzenegger.

Katherine Schwarzenegger, fiica celebrului actor Arnold Schwarzenneger, formeaza un cuplu cu faimosul Chris PRatt, actor la randul sau. Cei doi s-au casatorit in luna iunie a anului 2019, iar ceremonia a fost una restransa, indragostitii preferand sa aiba alaturi doar persoanele apropiate.

loading...
Dupa casatoria din Montecito, California, Katherine si Chris urmeaza sa aiba un copil impreuna. Chris Pratt are un baietel in varsta de 7 ani din casnicia cu Anna Faris, dar sursele dezvaluiau cu putin timp in urma ca el si Katherin sunt pregatiti si isi doresc sa isi mareasca familai cat mai curand cu putinta.

”Chris si Katherine sunt extrem de incantati sa isi mareasca familia. Familia e totul pentru ei si acesta e un moment plin de entuziasm. Bebelusul va veni pe lume la inceputul toamnei. Katherine le-a dezvaluit acest lucru parintilor inca de la inceputul sarcinii, sunt tare apropiati,” a marturisit un cunoscut de-al celor doi viitori parinti.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro