Florin Salam se insoara! Cand va avea loc marele eveniment

Florin Salam si Roxana Dobre au impreuna 3 copii si au evitat sa faca nunta pana acum.

Florin Salam si Roxana Dobre formeaza o familie de cativa ani buni, insa pana acum cei doi nu au ajuns si in fata altarului.

Manelistul si-a gasit in bratele Roxanei Dobre alinarea, dupa ce in urma cu 12 ani isi pierdea marea iubire, pe Fanica, rapusa de o boala crunta.
Unele voci sustin chiar ca manelistul i-ar fi facut un juramant solemn regretatei sale iubiri prin care si-ar fi refuzat sa mai ia de sotie alta femeie pana la sfarsitul vietii.

Insa lucrurile pare ca s-au schimbat, iar Roxana Dobre a fost cea care a dat si mult asteptata veste.
Intrebata pe pagina ei de Instagram, in timpul unui live, cand planuieste sa faca in cele din urma nunta, bruneta a dat de inteles ca planurile au fost deja facute, insa s-au vazut nevoiti sa amane totul din cauza pandemiei.

loading...
„Anul viitor. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sa iesim din nebunia asta si o sa facem si nunta. Noi vrem ceva restrans si foarte intim.”, le-a spus Roxana Stoian fanilor sai de pe Instagram.

Roxana Dobre pare sa duca dorul zilelor in care facea furori ca fotomodel, actuala partenera de viata a lui Florin Salam avand, la acea vreme, un succes cu totul si cu totul deosebit, mai ales ca formele ei erau, cu generozitate, expuse, in lenjerii intime care mai de care mai mici.

Acum insa, cu trei copii nascuti, Roxana Dobre parea sa se fi plictisit de imaginea de fotomodel si se afisa, de cele mai multe ori, in tinute care doar sa ii sublinieze formele incitante, fara insa sa epateze cu ele.

Dar, de fapt, lucrurile nu erau asa cum pareau, cu atat mai mult cu cat Roxana Dobre avea grija, de fiecare data cand avea timp liber, sa pozeze in ipostaze de-a dreptul incendiare. Si, normal, sa isi puna in evidenta, asa cum stie ea mai bine, corpul care i-a adus renumele de fotomodel. Iar din imaginile care, pana acum, au stat, adapostite in siguranta in telefonul brunetei Roxana Dobre, putem trage concluzia ca Florin Salam era, adeseori, rasfatat cu cate o imaginie suficient de deocheata pentru a nu-l lasa sa uite, vreodata, ce il asteapta acasa.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro