Fotografie cu premierul si mai multi ministri care beau, fumeaza si mananca intr-un birou al Guvernului.

O fotografie in care apare premierul Ludvic Orban cu tigara aprinsa in mana si mai multi ministri care au in mana pahare sau tigari este distribuita intens pe Facebook.

Fotografia a fost facuta intr-unul dintre birourile de la Guvern, iar cele mai multe comentarii ale utilizatorilor sunt negative.

In fotografie apare premierul Ludovic Orban, asezat pe scaun langa o masa, avand tigara aprinsa. In fata are un pahar cu ceea ce pare a fi bere.

De asemenea, este la masa vicepreimierul Raluca Turcan.

In incapere mai sunt ministrul Bogdan Aurescu, care are in mana un trabuc, ministrul Virgil Popescu care are un pahar cu bautura in mana, dar si ministrul Lucian Bode.

loading...
Din fotografie se vede clar ca cel putin o persoana mai este in incapere.

Fotografia a fost intens distribuita pe Facebook, majoritatea comentariilor fiind critice.

„Este o poza de ziua mea, dupa ora 15 ca eram cu mai multi colegi de-ai mei, mi-au facut o surpriza si au venit sa-mi ureze la multi ani. Dupa ce au venit i-am servit, vedeti ca sunt farfurii pe masa. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul ca nu purtam masca se datora in primul rand faptului ca eram dupa ce mancasem si ii servisem pe colegi cum e firesc „, a declarat premierul Ludovic Orban, vineri seara, pentru MEDIAFAX.

Cat despre faptul ca se fuma in interiorul Guvernului, Ludovic Orban isi recunoaste greseala si plateste amenda daca e nevoie.

„Sunt fumator. Mi se intampla sa fumez. Era o ocazie de ziua mea, la care am avut niste invitati si la care am permis sa se fumeze. Recunosc. Asta este. Daca e nevoie platesc amenda, nu ma dau in laturi. Greseala e umana. Ni se intampla multor”, a spus Orban.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro