Gabriela Cristea a vorbit pentru prima data despre moartea mamei ei.

Gabriela Cristea si-a pierdut mama in urma cu zece ani, iar vedeta a fost aspru criticata de fani pentru ca a refuzat sa mearga la inmormantarea celei care i-a dat viata. Cele doua nu aveau o relatie prea buna, iar bruneta si-a explicat acum pentru prima data decizia.

Vedeta, mama a doua fetite, a explicat in emisiunea Acces Direct de la Antena 1 ca desi nu a fost prezenta la inmormantarea mamei sale, vedeta sustine ca si-ar fi luat ramas bun de la aceasta. Motivul pentru care nu a mers sa isi conduca mama la groapa il tine doar pentru ea, motivand ca detaliile sunt mult prea intime ca sa povesteasca ce s-a intamplat de fapt .

„A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat in cuvinte ce am avut eu, ce am simtit eu, iar legatura dintre mine si respectul pe care i-l port si lucrurile pe care le fac acum cand nu mai este, nu o sa le povestesc. Mi se par prea intime’, a spus Gabriela Cristea la Acces Direct.
loading...
Relatia dintre Gabriela Cristea si mama sa a fost una deloc buna si toata lumea stia acest lucru. Vedeta i-a purtat atata ranchiuna mamei sale, incat nici nu a mers la inmormantarea ei, desi tatal ei a implorat-o sa iti duca mama pe ultimul drum.

Mai mult, cea mai mare dorinta a mamei Gabrielei Cristea a fost sa isi vada fiica inainte sa-si dea ultima suflare. Dupa trei interventii chirurgicale dificile, Didina Cristea s-a stins din cauza unei pancreatite.

„Pacat ca a plecat prea devreme dintre noi. Era un om extraordinar, pe care-l plange toata lumea. A fost o persoana care nu merita s-o uiti si nici n-o s-o uit vreodata. As vrea sa ma ia si pe mine, sa nu ma lase aici singur. Daca Gabriela venea s-o vada pe maica-sa poate nu murea’, a declarat tata Gabrielei Cristea, la momentul respectiv.

sursa: libertateapentrufemei.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro