I-A CRESCUT MULT BURTICA DE GRAVIDA IUBITEI LUI LIVIU VARCIU

Desi i-a crescut mult burtica de gravida Andei Calin, aceasta nu renunta la hainele mulate nici atunci cand iese din casa. Recent, ea a fost surprinsa la cumparaturi, iar transformarile din timpul celei de-a doua sarcini nu trec neobservate. Fostul “iepuras” Playboy si Liviu Varciu mai au o fetita impreuna. Artistul va deveni tata pentru a treia oara peste cateva luni.

Dupa cum puteti vedea in poza din mijloc a colajului de mai jos, Anda Calin a iesit la o sesiune de shopping in plina epidemie de coronavirus fara masca de protectie si manusi. Cu parul prins intr-o coada, un tricou negru mulat, colanti gri si pantofi sport – asa a fost fotografiata viitoarea mamica din showbizul romanesc. Sub tricoul pe care il purta si inainte de sarcina nu i-a incaput burtica de care este tare mandra. Aflata in al doilea trimestru, iubita lui Liviu Varciu inca se urca la volan, relateaza click.ro.

Cativa apropiati au dezvaluit intr-un interviu ca Anda Calin este insarcinata cu baietel, dar, deocamdata, informatia nu a fost confirmata oficial. Partenera de viata a lui Liviu Varciu ar trebui sa nasca la sfarsitul verii.

“Anda si-a vandut casa, m-a ajutat. Trebuie sa fim impreuna toti. A facut un gest mare, mi-a demonstrat dragostea ei mai mult decat ca mi-a daruit un copil superb. A facut treaba asta pentru ca a vazut ca eram disperat si ca eram terminat. Imi era rusine de toti prietenii mei pe care i-am bagat in filmul asta si pe care nu aveam cum sa ii platesc, nu mai aveam varianta”, a povestit Liviu Varciu in cadrul unui interviu acordat pentru Antena 1.

loading...
Liviu Varciu a devenit tatic pentru a doua oara pe 25 septembrie 2017. Artistul si Anda Calin i-au pus numele fiicei lor Anastasia Maria, iar in martie 2018, micuta a fost crestinata. Artistul mai are o fiica, pe Carmina, care s-a nascut in urma relatiei pe care a avut-o cu Ami Teiceanu. Actorul din serialul “Fructul oprit” a anuntat luni, 2 iulie 2018, ca nu mai formeaza un cuplu cu fostul “iepuras” Playboy, desi multi se asteptau sa urmeze nunta. La inceputul acestui lui 2019, ei s-au impacat.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro