Iancu Sterp la Survivor Romania

Iancu Sterp a reusit sa ajunga in Finala Survivor Romania, alaturi de alti doi Razboinici, Lola Crudu si Emanuel Neagu, dar si de Faimoasa Elena Ionescu.

Inca de la intrarea lui in competitia Survivor Romania, Iancu Sterp a dovedit ca este un bun sportiv, aducand imediat puncte echipei sale.

Iancu Sterp are 21 de ani si a devenit vedeta tv inainte de Survivor Romania prin participarea lui la Puterea Dragostei, un show matrimonial difuzat de Kanal D.

Acolo, Iancu Sterp nu doar ca a reusit sa-si atraga numerosi fani, dar si-a gasit si iubita. Denisa, iubita lui Iancu Sterp de la Survivor Romania, este o blonda frumoasa cu care tanarul formeaza un cuplu de mai bine de jumatate de an.

loading...
Cu toate acestea, la Survivor Romania, Iancu Sterp s-a facut remarcat nu doar pentru rezulatele sale in jocuri, ci si pentru relatia controversata dintre el si Emy Alupei, o concurenta Survivor Romania din tabara Faimosilor. Apropierea dintre Iancu Sterp si Emy Alupei a fost subiect de barfe intre ceilalti concurenti de la Survivor Romania, dar si de numeroase discutii acasa, intre parintii celor doi, prieteni si Denisa, iubita lui Iancu Sterp.

Intr-un final, lucrurile s-au lamurit cumva. Deti, Emy Alupei le-a marturisit colegelor de la Survivor Romania plingand ca nu intelege de ce s-a comportat Iancu asa cu ea, tanara a realizat ca acesta nu are pentru ea decat sentimente de prietenie.

Emy Alupei s-a destainuit Lolei si Elenei. Ea a marturisit ca are sentimente pentru Iancu, si ca este ranita de faptul ca acesta i-a spus ca ei doi nu mai au ce discuta in afara jocului. ”Cand doar unul are sentimente si celalalt nu, e normal sa suferi”, a marturisit Emy la Survivor Romania.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro