Ilie Nastase si Ioana Simion divorteaza! Primele declaratii

Ilie Nastase si Ioana Simion divorteaza la doar un an de la casatorie.

Ilie Nastase si Ioana Simion s-au casatorit civil pe data de 25 aprilie 2019, la doar cateva luni dupa ce au decis sa formeze un cuplu. Tensimenul era, la vremea respectiva, convins ca frumoasa bruneta din Constanta avea sa fie alaturi de el pentru totdeauna, insa relatia lor s-a degradat rapid.

Nu este prima data despre cand fostul mare sportiv si partenera lui de viata se spune ca sunt pe punctul de a se desparti, dar, de aceasta data, lucrurile par clare intre ei.

Desi se pregateau sa devina sot si sotie in fata lui Dumnezeu si sa se casatoresca religios, pandemia de coronavirus le-a stricat planurile iar divotul este inevitabil.

loading...
„Ioana si Ilie nu mai sunt impreuna. S-au despartit de mai bine de doua saptamani. Ea locuieste singura, in apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia. Nu s-au mai inteles deloc in ultima perioada, desi ea a tras foarte mult sa salveze aceasta casnicie. I-a dat multe sanse lui Ilie, insa el nu si-a schimbat comportamentul.
Se pare ca se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reprosuri, jigniri. Probabil ca se putea ajunge la situatii mai grave, asa ca Ioana a decis sa nu mai formeze un cuplu. Vorbeste rar cu el, de 1 mai s-a vazut cu el, l-a invitat la masa, la parintii ei, pentru ca se simtea aiurea fata de ei, dar si de el, sa il lase singur in apartament. Nu mai sunt sanse de impacare. Ioana e decisa sa divorteze”, au spus surse din apropierea cuplului, pentru Click.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro