Ionita de la Clejani, primele declaratii despre iubitul Margheritei

Ionita de la Clejani a facut primele declaratii la Romania TV, dupa ce s-a aflat ca iubitul Margheritei a fost condamnat pentru detinere si cosum de droguri.

Iubitul Margheritei este un cantaret de muzica trap si face parte din trupa ‘Nordwlui’. Muzica pe care acesta o face este in mare parte despre substantele interzise. In urma cu doi ani, barbatul ar fi fost condamnat pentru consumul si detinerea de substante stupefiante.

Ionita de la Clejani neaga ca tanarul ar fi iubitul Margheritei si spune ca este doar o cunostinta.

„Din cate am inteles nu este iubitul Margheritei, este o cunostinta. Nu-l cunosc pe acest baiat. Margherita este bine in acest moment. V-am spus, ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca nu s-a intamplat mai mult de atat. Margherita este o fata buna, este un copil cuminte si nu trebuie acuzata in halul asta.

loading...
Am stat de vorba cu ea si mi-a spus clar ‘ eu nu consum droguri’. „, a spus Ionita de la Clejani pentru Romania TV.

Margherita a provocat un accident rutier in dimineata zilei de 23 mai, pe o strada din Capitala. La fata locului s-a deplasat imediat un echipaj de politie, iar cantareata a fost testata atat cu alcooltestul, cat si cu drugtestul.

Ionita de la Clejani a spus ca va face totul „pentru a rezolva aceasta problema legal. Eu nu stiu ce trebuie sa fac. O sa am niste specialisti care o sa ma ajute”.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro