Jador, declaratie ciudata despre intoarcerea in casa ”Puterea Dragostei”!

Jador a pus capat sperantelor fanilor care inca il asteapta sa reintre in casa ”Puterea Dragostei”.

Jador a facut o declaratie cel putin ciudata intr-un live pe contul lui de Instagram. El a declarat ca sub nici o forma nu s-ar mai intoarce in casa ”Puterea Dragostei”, chiar daca stie ca ar avea sanse sa castige marele premiu.

Obisnuit deja cu primele locuri in ”trending”, Jador spune acum ca nu mai are nevoie de stresul din emisiune si ca acum se concentreaza mai mult pe cariera lui de succes. Pe de alta parte, manelistul recunoaste ca tocmai show-ul ”Puterea Dragostei” l-a propulsat, acesta fiind si singurul motiv pentru care mai accepta sa intre in direct, din cand in cand.
loading...
”Eu niciodata n-o sa mai calc in casa ”Puterea Dragostei” pentru ca nu mai am ce sa fac acolo. Stiu ca daca ma duc sunt sansele cele mai mari sa castig, acum e altfel la mine, dar nu mai am timp, prefer sa stau acasa, sa stau linistit. Acolo e cu stres, frate, toata lumea da in tine, zice ca ai facut aia, ca ti-ai batut joc, ca ai facut asa si nu e chiar asa… Si va dau un exemplu, daca Ella plange in emisiune, lumea ma blameaza pe mine ca uite, faci fata sa sufere. Si poate am simtit eu sa fac, nu e pentru mine, frate, nu vreau sa fiu cu ea. Dar lumea nu intelege, unii oameni, altii inteleg ca vreau alta gagica… Nici ea nu e de judecat ca plange, dar… in emisiune nu vreau sa ma mai intorc.
Eu, sincer, nu mai vreau sa aud de Puterea Dragostei. Eu respect mult emisiunea aia, de asta mai si intru in direct. Intru in direct din cauza ca respect emisiunea. O mare parte din ceea ce sunt, sunt datorita acelei emisiuni. Dar eu nu as intra, daca m-ar suna n-as mai raspunde. Acum sunt ok, imi vad de munca mea , am si eu visele mele, de mic copil am visat la anumite lucruri… nu mai vreau sa aud de emisiune”, a declarat Jador intr-un live pe Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro