Klaus Iohannis, veste buna pentru companiile si investitorii romani

Iohannis, dupa intalnirea cu reprezentantii mediului de afaceri: Vreau sa transmit un mesaj de incredere companiilor si investitorilor. Romania va iesi cu bine din aceasta criza.

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o intalnire cu reprezentantii mediului de afaceri, iar la finalul acesteia a tinut sa transmita un mesaj de incredere companiilor si investitorilor. ”Romania va iesi cu bine din aceasta criza”, a afirmat seful statului.

”Vreau sa transmit un mesaj de incredere companiilor si investitorilor. Romania va iesi cu bine din aceasta criza. Convingerea mea ferma este ca parteneriatul dintre autoritati si mediul privat, bazat pe dialog constant si transparent, este calea de relansare economica si de dezvoltare durabila”, a transmis Klaus Iohannis, marti, la finalul intalnirii cu reprezentantii mediului de afaceri.

Seful statului afirma ca parteneriatul este ”cu atat mai important pentru o perioada de criza profunda ca cea pe care o traversam acum”.

loading...
”Este motivul pentru care am solicitat mediului de afaceri sa fie un partener dedicat si constructiv in ceea ce priveste identificarea si implementarea masurilor de relansare economica si sunt increzator ca impreuna vom reusi sa gasim cele mai bune solutii”, a mai spus Klaus IOhannis.

Declaratia pe prorprie raspundere a fost actualizata tinand cont de noile prevederi anuntate in Ordonanta militara nr. 10 din 27.04.2020.

Singura modificare din declaratia pe propria raspundere este nota de la final care se refera la intervalul orar in care persoanele de peste 65 de ani pot iesi din case.
loading...
”Persoanele care au implinit varsta de 65 de ani completeaza doar pentru motivele prevazute la punctele 1-6 si 9. Deplasarea se face in orice interval orar, pentru motivele prevazute la pct.1, 3, 6 si 9, respectiv intre orele 07.00-11.00 si 19.00-22.00, pentru motivele prevazute la punctele 2, 4 si 5”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro