Livian de la Puterea Dragostei i-a spus Biancai ca despartirea e definitiva!

Livian a umilit-o pe Bianca in fata tuturor! Fanii brunetei sunt revoltati dupa ce au vazut cum s-a comportat tanarul cu favorita lor!

Bianca si Livian nu au mai facut de ceva timp un vlog impreuna insa ieri au aparut, din nou, in fata camerei, impreuna. Cei doi s-au tachinat minute intregi, s-au imbratisat, s-au ciupit si s-au „smotocit”, dar la un moment dat, fiul lui Nelson a avut un comportament pe care fanii brunetei l-au catalogat drept „total nepotrivit.

Acestia au vorbit despre niste scene din emisiune, cand Bianca a plans si a spus ca nu mai vrea sa fie cu Livian.

„Ma excita cand vad ca o femeie plange langa mine. Imediat am erectie cand stiu ca pot sa ma duc la ea sa o iau in brate. Imi venea sa o iau pe Bianca direct cand am vazut ca plange, si asa noua luni nu i-am facut nimic, fara „shaker”, n-am facut stiti voi…”, a spus tanarul.

loading...
In timpul acesta, castigatoarea primului sezon se tot apropia de Livian si voia sa-l pupe, dar acesta o respingea. „Te-am parasit, nu mai vreau sa fiu cu tine. Lasa-ma in pace. Eu m-am prefacut lunile astea. Pot sa plang la comanda”, a spus „lupul”

Ei bine, dupa cum am mentionat si mai sus, aceste tachinari nu au fost pe placul „bibisorilor” care l-au asaltat pe concurent cu mesaje negative.

„Doamne, Bianca, te rog sa iti revii. Invata sa fii demna si nu mai permite nimanui sa te umileasca. Vei suferi mai mult din umilinta ascunsa in gluma acestui baietel needucat decat dintr-o inima franta. Fii demna si iubeste-te. Nu ai niciun viitor alaturi de Livian pentru ca respectul lui fata de tine nu mai exista”, a scris o sustinatoare a Biancai.

„Acesta este adevaratul caracter al lui Livian. Este la fel ca tatal lui, ca sangele apa nu se face. Trateaza femeia la fel ca tatal lui, fara respect”, a comentat cineva.

„Livian, nu te supara, dar nu iti inteleg comportamentul. Daca nu mai simti nimic pentru Bianca, nu inteleg de ce nu pastrati o limita. Ai inceput sa vorbesti foarte urat cu ea, de comportament nici nu mai vorbim. Mare pacat! Nu pot sa cred cum am crezut ca voi doi va potriviti. Sunteti diferiti din toate punctele de vedere. Nu inteleg de ce Bianca iti permite sa o jignesti si sa o umilesti. Nu inteleg de ce o tragi mereu de par si de ce esti foarte agresiv”, este un alt comentariu postat dupa vlogul lui Livian.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro