Livian nu mai vrea sa se impace cu Bianca!

Livian de la Puterea Dragostei nu mai vrea sa se impace cu Bianca! Tanarul a dat cartile pe fata!

Livian a facut, in urma cu putin timp, un vlog in care a vorbit despre intrigile din casa, dar a explicat si de ce nu are de gand sa inceapa un „razboi” impotriva celor care l-au jignit crunt in ultima vreme. Mai mult decat atat, protagonistul nostru le-a raspuns sustinatorilor lui si la intrebari despre relatia lui cu Bianca. Ei bine, daca in urma cu cateva saptamani, fiul lui Nelson Mondialu’ lasa sa se inteleaga ca exista sanse sa se impace cu bruneta, de data aceasta a spus, transant, ca nu crede ca se mai pune problema unei reconcilieri.

„O iubesc pe Bianca. Stiti bine ca o iubesc, dar comportamentul ei din ultima vreme ma deranjeaza. Ne certam incontinuu, de la tot felul de prostii si toate astea nu duc la nimic bun. Nu cred ca ne mai impacam si probabil singura relatie pe care o vom mai avea, va fi una de prietenie”, a spus „lupul”.

La un moment dat, un urmaritor i-a spus ca „bibisorii” l-au sustinut si ca datorita lor a ajuns atat de iubit si votat. Imediat Livian a tinut sa le aminteasca tuturor ca si inainte de relatia cu Bianca era popular.

loading...
„Eu nu zic ca „bibisorii” nu m-au ajutat mult, dar sa nu uitam ca si inainte sa ma apropii de Bianca eram in top trei, cu Jador si Mocanu, prietenii mei. Am fost de impact de cand am intrat in casa si aveam deja multi sustinatori cand am format un cuplu cu Bianca”, a mai povestit Livian pe vlogul lui.

Superba bruneta a ajuns la capatul puterilor si, dupa un scandal monstru cu fostul ei iubit a parasit platoul emisiunii, in lacrimi, si a declarat ca nu mai rezista.

„Nu o sa mai lupt pentru Livian. Nu pot sa stau departe de el, dar nu mai are rost sa lupt degeaba. O sa sterg si pozele cu el si asta este. Nu cred ca ne vom mai impaca, asta este parerea mea”, a mai zis Bianca.

Sergio Stefano a aruncat bomba in casa „Puterea Dragostei”. Concurentul a facut publice zeci de inregistrari intre Andy Adetu si Catalin Nitescu, in care aduceau jigniri si critici colegilor din emisiune. „El ne zicea daca avem noi probleme pe aici? Baga-mi-as **** in neamu’ lor de c….! Si ei sunt smecheri, niste c…., niste bufnite. El face glume si rade singur ca prostul. Mi-a zis o gagica sa nu-l bati Cataline pe Livian ca e fata, ala trebuie sa se bata cu o fata…Limbian, libidinosul de Libidian. Ma fac de ras daca-i dau doua palme lui Livian. Baga-mi-as **** in tact-u, in saracia voastra si in toti livienii vostri. Abia astep sa ies din casa sa-i dau telefon lu Nelson. Ala il injura pe fiul lui sa mai faca si el bani. Poate dau un telefon si ma duc peste Nelson Mondialu la Cluj si peste Limbian, niste c….! Trepadusi!” a transmis Catalin de la „Puterea Dragostei”.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro