Liviu Varciu a dezvaluit, cu lacrimi in ochi, care este cel mai mare regret al sau.

Liviu Varciu se pregateste sa devina tata pentru a treia oara. Iubita acestuia, Anda Calin, este insarcinata cu un baietel. Este unul dintre cei mai charismatici oameni de televiziune, iar acum, a dezvaluit care este regretul sau cel mai mare.

Actorul a marturisit cu ochii in lacrimi pentru Acces Direct ca isi iubeste mult familia, parintii, insa ii pare rau ca nu i-a ajutat asa cum ar fi trebuit atunci cand era un succes pe piata muzicala.

„Nu mi-am ajutat parintii cum ar fi trebui sa ii ajut cat am fost in LA. Asta regret cel mai mult si mai mult, ca nu mi-am ajutat familia cand puteam sa o fac”, a spus Liviu Varciu cu ochii in lacrimi, potrivit Spynews.

Anul trecut, Liviu Varciu spunea, mai in gluma, mai in serios, ca daca al treilea copil nu este baiat, este decis sa infieze unul. Atat de mult isi dorea sa fie tata de baiat.

loading...
Iata ca dorinta i-a fost ascultata si Anda Calin ii va darui un baiat. Liviu Varciu are o fata de 18 ani, pe nume Carmina, cu o fosta iubita – Ami Teiceanu si inca o fetita, Anastasia, care implineste anul acesta trei ani, cu actuala iubita – Anda Calin.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro