Mama lui Iancu Sterp, imagini incredibile din tinerete!

Geta, mama lui Iancu Sterp, a fost o adevarata frumusete in tinerete, iar razboinicul ii seamana leit

Geta, mama lui Iancu Sterp, este un adevarat personaj, mai ales in ultimele luni, de cand fiul ei este un razboinic de nota 10 la Survivor Romania! Fire discreta pana acum, femeia care i-a dat viata indragitului concurent a decis ca, in aceasta perioada, sa iasa mai mult in fata si sa vorbeasca despre familia ei. Astfel, oamenii care au vazut-o au indragit-o imediat si chiar au dorit sa afle cat mai multe lucruri despre ea.

Mama razboinicului a povestit, in urma cu ceva vreme, la Fanarena, ca a avut multe de patimit. ”Daca v-as spune viata mea, ar fi mai ceva ca la ”Din Dragoste”. Omului meu i-a placut sa umble, iar eu mereu am iertat. Asa imi este firea. La fel si baietii, ambii dupa fuste, doar aschia nu sare departe de trunchi”, a povestit Geta Sterp la Kanal D.

Geta Sterp nu s-a ferit sa spuna nici ca a fost inselata. ”Eu sunt mai mica decat barbati-miu cu zece ani, dar nici acest lucru nu l-a impiedicat sa se mai uite la altele. Noi ne iubim, suntem o familie frumoasa, cu copii minunati, dar stiti cum sunt barbatii, mai se uit un pic in jur. E la fel de gagicar ca si Culita! Desi am fost tanara, si doar pentru el,a mai umblat si i-a mai scapat ochii si la altele, m-a tradat de multe ori”, a comentat Geta Sterp despre escapadele sotului, care totusi avea sa declare ca barbatul a respectat-o si a tratat-o cum trebuie toata viata.

loading...
Surprinzator, Geta Sterp a fost tradusa de sot, desi mama lui Iancu Sterp a fost o frumusete de femeie in tinerete. O dovada in acest sens o reprezinta si imaginile pe care femeia le-a prezentat, marti seara, la Fanarena, in care arata perfect. Mai mult, din fotografii se observa clar si cu cine seamana leit razboinicul, considerat si el acum un mare crai in peisajul mioritic.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro