Margherita de la Clejani, dezvaluiri in premiera

Margherita de la Clejani a acordat un interviu in exclusivitate la Romania TV, in urma accidentului pe care l-a provocat dupa ce ar fi condus sub influenta substantelor psihoactive. Fiica Vioricai si a lui Ionita de la Clejani a marturisit ca nu este consumatoare de droguri, iar familia sa a fost „foarte afectata” in urma scandalului.

Margherita de la Clejani a acordat primul interviu dupa ce a fost acuzata ca a condus sub influenta unor substante interzise si a provocat un accident.

„Acum zambesc si asta e bine. Intotdeauna cred ca exista speranta in inima fiecarui om. (…) Nu trec printr-o situatie tocmai buna. Familia mea este foarte afectata. Ma gandesc la mama, tatal si la fratele meu care se uita la televizor si vad un titlu: Margherita, drogata la volan cu heroina.

Vreau sa confirm acest lucru aici. Nu este adevarat. Eu sunt contra drogurilor”, a declarat Margherita de la Clejani la Romania TV.

Fiica Vioricai de la Clejani a refuzat sa spuna daca a consumat substante psihoactive, dupa cum au sustinut politistii.

loading...
„Nu as vrea sa vorbesc despre acest lucru acum. Nu sunt in masura sa va vorbesc. Vor vorbi organele de Politie. Margherita nu se drogheaza cu heroina. Margherita nu este o consumatoare de droguri”, a spus Margherita.

Intrebata daca a luat pastile de slabit, Margherita de la Clejani a spus ca vrea sa lase „organele sa-si faca treaba”.

„Sunt foarte bine. Arat foarte bine. 90-60-90. 55 de kilograme. Sunt foarte fericita!”, a mentionat ea.

„Lucrez foarte mult la proiectele mele. Mie imi place foarte mult sa scriu. O sa scriu o carte. In curand, voi lansa o colectie de haine, cu inspiratie din America. Sunt un fan inrait al Americii. Am stat acolo o luna de zile si m-am plimbat prin Los Angeles, New York, Chicago, Detroit, Philadelphia, pe la Hollywood cum imi place mie sa zic asa…

Margherita nu mai este Margherita aia veche. Acum sunt o alta Margherita, intr-o alta etapa a vietii mele. Sunt intr-un continuu proces de transformare si de dezvoltare. Sunt focusata pe cariera mea”, a precizat Margherita de la Clejani.

„Nu am nicio relatie cu Teodor. Eu nu am iubit. Pentru mine, iubit inseamna o relatie de un timp. Am prieteni din toate categoriile. Teodor este un baiat pe care eu l-am admirat si am vrut sa fac ceva impreuna”, a declarat Margherita de la Clejani in interviul acordat Romania TV.

loading...
„A fost un mic accident in care n-am omorat pe nimeni. N-am dat in cap la nimeni. Nu m-ati vazut voi drogata sau nu m-ati vazut luand droguri.

Pe mine ma deranjeaza foarte tare titlul acesta: Margherita, drogata la volan cu heroina. Va rog frumos sa remediati toata aceasta poveste pentru ca nu este firesc pentru parintii mei care sufera pentru copilul lor. Nu este normal sa scrie despre mine ca am consumat heroina. Nu sunt consumatoare de heroina”, a marturisit ea.

De asemenea, Margherita de la Clejani a explicat ca maimuta cu care a aparut dupa producerea accidentului apartine fostului ei iubit.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro