Margherita de la Clejani, implicata intr-un accident rutier!

Margherita de la Clejani a fost implicata intr-un accident rutier in dimineata zilei de sambata, 23 mai. Oamenii legii au ajuns rapid la locul accidentului, iar comportamentul artistei le-a atras atentia, asa ca au dus-o la IML unde i-au facut teste. In urma anlizelor, ea a fost testata pozitiv cu heroina, relateaza Cancan.

In timpul producerii accidentului Margherita de la Clejani se afla la volanul masinii sale si, intr-un moment de neatentie, pe strada Norilor din Capital, a lovit un autoturism care stationa regulamentar.

„Astazi, in jurul orei 06.00, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd.Gheorghe Sincai.

Conducatorul unui autoturism care circula pe bd.Gheorghe Sincai, dinspre bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulatie.

loading...
In urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducatorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Comportamentul necorespunzator si gesturile necontrolate, i-a determinat pe politisti sa procedeze la testarea conducatorului auto si cu aparatul DrugTest, care a indicat prezenta in organism a substantelor psihoactive, context in care, acesta a fost condus la sediul INML in vederea recoltarii probelor biologice. In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala in conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal.”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro