Margherita de la Clejani, influente sataniste de la iubitul ei?!

Margherita de la Clejani trece prin cel mai greu moment al vietii de pana acum iar lucrurile par sa devina si mai complicate.

Margherita de la Clejani viseaza la Hollywood, insa pare sa se afunde in cel mai urat cosmar, in ciuda suportului urias pe care-l primeste neconditionat de la parintii ei, Viorica si Ionita de la Clejani. S-a tot vorbit despre droguri si despre relatia dubioasa pe care o are cu un tanar care are probleme cu substantele interzise (e consumator dovedit si banuit ca face si trafic), insa influenta pe care o are Theodor asupra Margheritei nu se opreste doar la asta. Este vorba despre influente sataniste pe care Margherita le-ar putea avea, cel mai probabil de la fascinatia iubitului pentru cultura luciferica.

Zilele trecute, au venit cateva mesaje prin care ni se atragea atentia asupra influentelor sataniste pe care iubitul Margheritei le are si care par sa fi fost insusite si de Margherita. Este vorba despre ”operele” lui Theodor, de meserie grafic-designer, care pot fi regasite pe contul acestuia de socializare sau in clipurile pieselor trupei ”Nordwului” din care acesta face parte.

”Datorita acestor tente sataniste, cel mai probabil si Margherita de la Clejani si-a schimbat numele de pe Instagram in margherita_morningstar , adica Steaua Diminetii, care este Lucifer, ingerul cazut”, se arata in mesajul primit

loading...
Intr-adevar, contul de Instagram al iubitului Margheritei, care a fost trecut pe privat dupa ce a izbucnit scandalul, are ca poza de profil o pentagrama stilizata, iar ”universul” lui Theodor pare dominat de monstri si demoni, realizati chiar de el. De cealalta parte, Margherita pare dintr-o alta lume decat asta, sominata de galmour, insa chiar si asa, fiica Clejanilor a luat ciudata decizie de a-si schimba numele de profil si a alege unul cu rezonante luciferice.

Morning Star, adica Steaua Diminetii, este unul dintre numele atribuite lui Lucifer, personaj biblic al carui nume tradus din limba latina inseamna ”aducator de lumina”. Asadar, Margherita Morningstar ar putea avea legatura cu anumite influente sataniste, sau cel putin asa pare la prima vedere.

Lucifer este numele latin pentru „Steaua Diminetii”, atat in proza, cat si in poezie, dupa cum se vede in lucrarile lui Marcus Terentius Varro (116–27 BC), Cicero (106-43 BC) si ale altor scriitori latini timpurii. Denumirea a revenit in actualitate dupa succesul urias al serialului ”Lucifer”, acolo unde personajul principal poarta numele Lucifer Samael Morningstar.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro