Margherita de la Clejani, mesaj dur pe Instagram

In ciuda controverselor din jurul ei, nimic nu o opreste pe Margherita sa posteze in continuare imagini si videoclipuri excentrice pe retelele de socializare.

Dupa cateva zile in care nu a mai fost asa activa ca de obicei, Margherita a inceput din nou sa posteze pe pagina ei de Instagram. Vedeta a postat mai multe videoclipuri excentrice la sectiunea de Instastory, unele dintre ele fiind filmate din perioada in care a fost in Statele Unite.

Cu o zi in urma, fata Clejanilor a postat o fotografie in care le-a multumit fanilor sai pentru grija si i-a anuntat ca acum este bine. Astazi, vedeta a fost din nou activa. Ea a postat si cateva descrieri: „Da-te, fa-mi loc! Lasa-ma sa imi traiesc viata de rockstar”, „Ce sa iti fac daca le am pe toate? Baga-ti unghia in gat si mori de ciuda”, „Eu imi fac prezenta/ Tu faci diferenta/ Vreau sa ma joc/ Da-te fa-mi loc”, a scris cantareata.

Tanara pare sa tanjeasca la acele vremuri, mai ales ca in aceste zile se confrunta cu foarte multe critici. Margherita risca un dosar penal pentru consum de substante interzise si ar trebui sa raspunda in fata legii si pentru maimuta cu care s-a afisat in ultima perioada si pe care a expus-o periculelor.

loading...
Margherita petrecuse toata noaptea cu iubitul, inainte sa fie prinsa drogata la volan. Tanara artista ar fi petrecut toata noaptea, inainte sa iasa pe strada si sa faca accident, sustin surse citate de jurnalistii de la cancan.ro. Margherita si iubitul ei ar fi fost impreuna la un „party” care a avut loc chiar acasa la ea, intr-un complex rezidential din apropierea Deltei Vacaresti. Aici ar fi consumat substante interzise.

Iubitul Margheritei a avut probleme cu legea in trecut, dar nici acum nu ar fi prea cuminte, sustin apropiatii. Tanarul cu care se iubeste fiica lautarilor de la Clejani a fost condamnat pentru consum si detinere de substante stupefiante. In urma cu aproximativ doi ani, trapper-ul a fost implicat intr-un dosar de droguri. El a semnat atunci un acord de recunoastere si s-a ales cu o amenda penala si a fost nevoit sa plateasca si cheltuielile de judecata.

Margherita de la Clejani a fost internata de urgenta la spital dupa ce a participat la emiunea Asia Express filmata in Sri Lanka. Dupa o serie de zile fara hrana, apa si odihna, a facut o criza de rinichi si a fost dusa la spital

Margherita de la Clejani se afla in centrul atentiei dupa ce sambata, 23 mai, a lovit o masina parcata regulamentar, iar ea a fost testata de politistii de la fata locului si gasita sub influenta unor substante interzise.

Margherita de la Clejani a surprins cu atitudinea ei pe toata lumea, mai ales ca ea le promisese apropiatilor ca va avea grija de sanatatea ei, dupa ce, in urma cu un an, a trait niste exteriente terifiante la Asia Express, filmata in Sri Lanka.

loading...
Margherita de la Clejani s-a simtit foarte rau, iar diagnosticul pus de medici i-a ingrijorat pe producatorii emisiunii, care, imediat, au luat o decizie importanta pentru ea si colega sa de concurs. Dupa ce doctorii straini au spus ca Margherita de la Clejani are nevoie de transfuzii, s-a luat hotararea ca ea sa revina in Romania, pentru a primi tratamentul necesar. Din pacate, aceasta decizie a dus la incheierea parcursului ei si al Iulianei Luciu la ”Asia Express-Drumul Elefantului 2019”.

”N-a jucat in nicun moment teatru. Ii este foarte rau. Margherita de la Clejani este in spital. Are o infectie la rinichi cu care se pare ca a venit din tara, dar s-a agravat aici. E mai bine pentru ea sa plece acasa, altfel ar trebui sa faca transfuzii aici”, a declarat Gina Pistol, prezentatoarea show-ului Asia Express.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro