Margherita de la Clejani, probleme serioase la analize, in trecut!

Margherita de la Clejani vede cum secretele din trecutul ei ies la iveala dupa ce weekendul trecut ar fi condus si ar fi provocat un accident in timp ce era sub influenta unor substante nocive pentru organism.

Margherita de la Clejani a inceput sa aiba probleme inca pe vremea in care abia daduse de placerea operatiilor estetice, sustin sursele noastre.

Margherita de la Clejani a mai dorit sa isi faca unele interventii medicale dupa ce si-a augmentat pentru prima oara bustul, dar, din motive obiective, nu a putut sa o faca.

”I-au iesit analizele nu tocmai bine, avea niste substante care ar fi putut sa o puna in pericol. I s-a recomandat sa mai astepte, iar la a doua tentativa, lucrurile s-au repetat. La acea vreme, motivtia a fost legata de niste pastile de slabit pe care le-ar fi luat, iar medicii i-au recomandat sa renunte la ele si, normal, sa tina o dieta simpla, fara sa se ajute de substante chimice”, ne-a spus sursa WOWbiz.ro.

loading...
Mai mult decat atat, dupa ce, de doua ori, analizele nu i-au iesit asa cum isi dorea, Margherita de la Clejani a renuntat sa isi mai imbunatateasca formele cu ajutorul chirurgiei estetice, vizitele ei in cabinetele medicilor esteticieni rezumandu-se la augmentarea buzelor cu acid hialuronic, o inteventie estetica care nu o punea deloc in pericol neavand nevoie de anestezie medicala.

Cu ochii inlacrimati si ravasit dupa tot scandalul in care e implicata fiica lui, Ionita de la Clejani spune ca e bulversat. Spune ca incearca din rasputeri sa afle ce a fost in spatele accidentului provocat de Margherita de la Clejani. Politistii spun ca ar fi fost drogata. Testul a iesit pozitiv la opiacee. ”Ea mi-a spus clar. Nu am consumat niciun drog. Nu vorbim despre asta. Mi s-a facut rau. Mi s-a facut rau!”, spune Ionita.

Totusi, cand a fost audiata, Margherita de la Clejani i-a recunoscut tatalui, chiar in sediul politiei ca a luat niste pastile. Insa nu i-a dat alte detalii.

Sambata seara, acelasi Ionita de la Clejani a trimis presei un comunicat in care sustinea ca Margherita de la Clejani a avut o cadere de calciu…. nimic mai mult. „Multumesc lui Dumnezeu ca Marga este bine … O masina, da-o dracu, s-a stricat, facem alta, nu e problema!”. Ionita de la Clejani a tinut sa scuze si gestul sotiei sale care sambata a iesit la cu furtunul cu apa la poarta sa alunge jurnalistii: ”Doamna Viorica isi apara puii ca o leoaica”.

loading...
Politistii i-au luat carnetul Margherita de la Clejani pentru urmatoarele 30 de zile si au pornit o ancheta pe numele ei. Se asteapta rezultatele de la medicina legala – sa se vada exact ce substante avea in organism Margherita de la Clejani.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro