Mirela Vaida a rupt tacerea despre fenomenul Vulpita.

Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct, a vorbit, in sfarsit, despre succesul din spatele povestii Vulpitei cu Viorel si modul in care aceasta a luat amploare intr-un timp atat de scurt.

“Asta ma intreb si eu in fiecare zi. Nu ne-am asteptat sa prinda povestea ei, cred ca autenticitatea acestei istorii, spusa pe intelesul tuturor, este succesul acestei Vulpite. Noi aducem oameni ca ei mereu la Acces Direct.

Este o emisiune cu preponderenta despre oamenii simpli, cu probleme ca ale lor, despre care nu se stie mare lucru sau care nu primesc ajutor.
loading...
Cazul Vulpitei a fost un fenomen pe care nu mi-l pot explica, sau poate ca pot, asa cum si-l explica fiecare roman”, a declarat Mirela Vaida pentru revista VIVA! “E vorba despre povestea lor. Care a inceput cu o minciuna din partea Vulpitei si care a dezvoltat apoi o intreaga telenovela in fata telespectatorilor, care s-au adunat in numar de milioane in fiecare zi. Dupa 3 luni, lumea inca este interesata de ei. Ce a reusit Vulpita este inexplicabil. Niste oameni simpli, care si-au complicat viata intr-un mod la care nu se astepta nimeni. Ca lumea se uita, ne-o arata cifrele. Suntem lideri incontestabili de audienta de 14 saptamani, pe toate segmentele de public. Cum va explicati ca toata lumea ii uraste, dar toata lumea ii priveste?”, a mai adaugat vedeta.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro