Mirela Vaida, prima reactie dupa ce s-a spus ca ea si Vulpita ar fi rude

Prezentatoarea TV a vorbit pentru prima data despre legatura de sange dintre ea si Vulpita.

Zilele trecute, o informatie halucinanta a fost vehiculata in mediul online, in legatura cu prezentatoarea Mirela Vaida si…Vulpita, personajul rupt din peisajul vasluian si transformat peste noapte in prezenta zilnica in emisiunea ei.

Nelson Mondialu a lansat zvonul potrivit caruia Vaida si Vulpita ar fi…verisoare! Iar astfel, justificandu-se si insistenta cu care cei de la emisiune o promoveaza pe Veronica de la Blagesti.

Am intrat ca sa va zic ceva ce nu stie lumea. O sa se afle, dar eu am aflat inainte. Supriza secolului 21. Stie tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verisoara cu cine? Cu Veronica din Blagesti! Bai, oameni! Auziti aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpita! Ati inteles ce vreau sa scot in evidenta? Verisoare mai indepartate”, a spus Nelson Mondialu pe retelele de socializare.

loading...
Nelson a adaugat ca „sursele” lui sunt tot din Blagesti si asa a aflat ca Mirela Vaida si Vulpita sunt rude. Mai mult decat atat, Nelson Mondialu sustine ca cele doua seamana.
„Se trage din neam, de cantaret. Asteptam sa vedem cand recunosti si tu. Am primit informatii de la Blagesti!”, a incheiat Nelson.

Astazi, prezentatoarea TV a deschis si acest subiect si a facut primele declaratii in acest sens: „Lumea spune ca suntem verisoare. Adevarul e ca as putea sa-ti fiu mama. Spune ca semanam (…) Nu avem legatura una cu cealalta. Nu avem treaba, chiar daca lumea incearca sa spuna asta. Ne leaga patru luni de zile de viata in platou, dar nimic mai mult”, a spus Vaida.

Cine este Vulpita
Vulpita sau Veronica Stegaru, pe numele ei real, este o tanara din satul Blagesti, judetul Vaslui, care a cunoscut faima nationala la inceputul acestui an.

In urma unei escapade amoroase cu mai multi tineri din sat, Veronica s-a aparat in fata sotului, spunand ca ar fi fost „sechestrata” de tineri si in niciun caz episodul patimas nu a fost de comun acord. Povestea ei a facut deliciul presei locale, iar ulterior s-a aflat ca Vulpita a fost cea care gandise intreaga „escapada”.

loading...
Cazul a fost preluat de mai multe publicatii, iar mai apoi, emisiunea prezentata de Mirela Vaida i-a transformat pe sotii Stegaru in personaje cunoscute de toata tara.

sursa: wowbiz,ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro