Nelson Mondialu a spus adevaratul motiv pentru care Livian s-a despartit de Bianca

Nelson Mondialu a facut un vlog in care vorbeste despre adevaratul motiv pe care l-a avut Livian sa se desparta de Bianca.

Ceva s-a intamplat de s-au despartit, ca Lobo, pe vorbele mele, nu s-a despartit!

Daca era sa asculte de mine el trebuia sa fie acasa din vara sau din septembrie-octombrie. Ceva s-a intamplat acolo, nici nu-s curios, ca eu banuiesc, dar nu pot sa zic aici”, a spus Nelson Mondialu intr-un vlog.

Livian a facut un vlog cu Bianca despre care sustine ca e ultimul. „Ultimul vlog impreuna”, a titrat Livian.

„Vlogul e filmat inainte de episodul difuzat azi.. filmat saptamana trecuta ?”, a precizat Livian.

loading...
Livian: Prieteni, asta e probabil printre cele mai speciale vloguri dintre toate, de pe toate canalele. De cat timp suntem impreuna?

Bianca: De 6 luni si ceva

Livian: Aproape 7 luni. Si cum au fost aceste luni?

Bianca: Foarte frumoase

(…)

Livian: In astea 6 luni am invatat si eu de la tine si cred ca ai invatat si tu de la mine. Intr-o relatie asa e bine sa fie

(…)

Livian: Ai demonstrat ca poti sa tragi cu casa, cum se spune

Bianca: Am incercat sa fiu si in alte relatii 100%, dar n-am putut fiindca am fost tradata. Faptul ca tu nici nu te-ai uitat la alta fata m-a facut sa fiu asa, 100%

(…)

Livian: Ma bucur ca mi-am lasat amprenta asupra ta, sa zic asa

Bianca: Dar tu ce vrei sa faci, sa te desparti de mine in vlogul asta?

Livian: Nu

Bianca: Stii cum imi batea inima ca la porumbel? Am crezut ca o sa fug, ca o sa zici ceva rau

Livian: Nu. Esti o femeie minunata, iubire

Livian a anuntat-o in emisiunea de astazi „Puterea dragostei” ca el si Bianca se despart. Livian a tras-o deoparte si i-a dat vestea soc.

Dupa anuntul despartirii, Bianca a plans foarte tare. Livian a tinut-o in brate ca sa o consoleze. Livian a plans si el.

Livian: Stii ce am vorbit in weekend

loading...
Bianca: Pai?

Livian: Cu ce sunt ocupat pe acasa… problemele din ultimul timp si tot, tot, tot

Bianca: Da…

Livian: Nu stiu daca fac bine acuma sau… M-am gandit tot weekend-ul si oarecum am incercat sa te si pregatesc, daca pot sa zic. Ti-ai dat si tu seama… nu stiu cum sa zic… nu o sa ajungem niciunde daca continuam. N-ai nicio problema din multe puncte de vedere, esti fata cum trebuie sa fii, esti loiala, nu esti curioasa de altcineva, dar cum ti-am zis… suntem la fel, tari… si tu vrei sa conduci, si eu vreau sa conduc. Ti-e greu sa lasi dupa mine. (…) Nu e stabilitate in relatie, oricand poti renunta la mine, prea usor poti renunta la mine. Conjunctura in care sunt, sunt pus sa aleg: ori una, ori alta

„Cea care a exagerat de cele mai multe ori am fost eu. El este o persoana introvertita si il faci greu sa spuna ceva si nu este genul care sa spuna ceea ce gandeste. El nu are nevoie de sfaturi si se descurca singur. Eu zic ca ar trebui sa il protejam un pic pentru ca si el sufera acum. El sufera mai mult acum decat mine. El are o problema in momentul de fata! Eu chiar nu sufar!

Acest om, de cand a luat hotararea sa ne despartim, imi scrie in continuare dimineata si nu ma lasa sa ma culc suparata seara, imi face cadouri, ma intreaba cum ma simt si sta langa mine. Nu e ca si cum ma ignora, nu ma baga in seama sau asa ceva! Din moment ce noi inca stam impreuna si imi ofera protectia si respectul, eu nu o consider o despartire! Nu am de ce sa sufar! Nu stiu exact scopul lui pentru care ne-am despartit!

Nu ma mai tine de mana, nu ne mai sarutam, nu ma mai striga „iubire”. Nu-l mai judecati numai pe el! Amandoi suntem de judecat, dar eu am gresit mai mult. El mi-a oferit de multe ori sanse, iar eu nu am stiut cum sa profit de ele.

Nu am stiut sa ii ofer ceea ce mi-a oferit el. Daca aveam o problema eu nu vorbeam cu el. El insista sa ii spun ce ce intampla cu mine si ma strangea in brate ca sa ma simt mai bine. El m-a invatat o multime de lucruri.

Am vazut multe comentarii ca este o cearta falsa si ca este pentru public, pentru emisiune, de show. Judecati mult prea repede! Nu ati vazut emisiunea ca sa stiti despre ce e vorba. Noi nu ne-am certat, nu am facut scandal, nu am postat ceva in care sa plang, sa sufar! Ceea ce considerati voi ca este cearta fake este de fapt o despartire intre noi doi si el a vrut sa o faca publica. El nu a facut destartirea pentru voi! A facut-o pentru mine. Atunci am plans atat de mult si i-am spus ca nu pot sa stau fara el. Stiu ca ar trebui sa lupt! Sunt patru zile de cand ne-am despartit si eu incerc sa fiu o varianta mai buna a mea pentru ca vreau sa ii arat cum sunt de fapt eu. Voi nu puteti sa vedeti ce e cu adevarat in sufletul lui! Va rog sa il lasati in pace pentru ca el este cel care sufera in momentul de fata!

Vreau sa ma impac cu el si cred ca si el vrea! Ma simt usurata si sper ca m-ati inteles!”, a spus Bianca Comanici intr-un vlog.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro