O noua ORDONANTA, anuntata! Toata Romania trebuie sa stie!

Seful Departamentul pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat cum se va circula in mijlocul de transport in comun dupa 15 mai.

Masca de protectie, obligatorie, iar la metrou e posibil ca bucurestenii sa intre pe rand si nu numai!

Raed Arafat a anuntat, duminica seara, ca dupa 15 mai masca va trebui obligatorie in mijloacele de transport si in spatiile inchise. De asemenea, la intrarea in firma, angajatilor trebuie sa li se ia temperatura.

Astfel, cetatenii care vor circula cu mijloacele de transport in comun, vor fi obligati sa poarte masca de protectie. In caz contrar, soferii nu le vor permite accesul. In ceea ce priveste circulatia cu metroul, este posibil ca cetatenii sa intre pe rand.

loading...
„Cand folosim mijlocul de transport in comun, sa folosim masca. Daca nu ai masca, soferul autobuzului sa nu te lase sa urci. Asa este normal. Daca mergi cu masina personala, nu trebuie sa porti masca, dar daca iei pe cineva de la munca, atunci si tu, si el trebuie sa purtati.

Una dintre solutii pentru evitarea aglomeratiei la metrou este sa creasca numarul mijloacelor de transport. E posibil sa intram la metrou pe rand”, a declarat Raed Arafat la un post tv.

Seful DSU a transmis ca aceste masuri ar trebui sa devina „chestie de educatie, nu trebuie sa te amendez ca nu porti masca, trebuie sa porti ca sa te protejezi.”

Raed Arafat a precizat ca va elabora ghiduri cu privire la cum vom trebuie romanii sa procedeze dupa 15 mai, cand o sa se dea si o noua ordonanta!

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro