Povestea maimutei de care Margherita de la Clejani nu se desparte niciodata!

Margherita de la Clejani este una dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul romanesc si nu doar pentru accidentul pe care l-ar fi comis, sustine Politia, pe cand era sub efectul uneor substante interzise.

Mai exact, Margherita este de nedespartit de un animal de companie exotic, o maimutica pe care a numit-o Baby Glamour si pe care o rasfata si o ingrijeste maiceva decat pe un copil.

Maimutica, un capucin mascul, este rasfatata familiei celebrei Margherita de la Clejani si a fost adusa in casa cantaretei acum mai bine de un an. De atunci, Margherita de la Clejani si simpatica maimutica sunt de nedespartit, iar controversata artista isi rasfata exoticul animal de companie ca pe un copil, numindu-l adeseori ”dragostea vietii ei”.

”Margherita de la Clejani si maimuta sunt de nedespartit. Este fericita tot timpul cand e langa maimuta, de aceea o si lasa parintii sa o tina. La inceput nu au fost de acord, dar au crezut ca Margherita de la Clejani va scapa de probleme, ca se va mai linisti daca va avea o responsabilitate de genul acesta. Maimutica este linistita, iar cand este cu Margherita de la Clejani e chiar cuminte, doar cand lipseste ea prea mult de acasa incepe sa se agite”, ne-a spus o apropiata de-ale Margheritei de la Clejani.

loading...
De altfel, ne-a mai precizat sursa citata, Margherita de la Clejani este innebunita dupa maimute dupa ce a avut o relatie de cateva luni cu fostul iubit al Danielei Crudu, la randul lui posesor al unui asemenea animal. ”Si-a dorit maimuta si a platit bani grei ca sa o aiba. E vrba de cateva mii de euro, nu stiu exact, dar Margherita spune ca a fost cea mai buna cheltuiala din viata ei”, ne-a mai spus sursa citata.

Specialistii avertizeaza, insa, ca, pe cat sunt de blande, uneori maimutele pot deveni extrem de agresive si periculoase. Ne pot transmite tuberculoza, diferite tipuri de hepatita, herpes, viroza. Cu toate acestea, internetul abunda in oferte de vanzare. Preturile pot ajunge si la doua mii de euro pentru un exemplar. Cei de la Garda de Mediu cunosc dedesubturile afacerii, dar, in ultimul deceniu, nimeni nu a fost prins si sanctionat. Toti cei care incalca legea si sunt prinsi ar trebui amendati cu pana la 15 mii de lei, daca sunt persoane fizice, si pana la 100 de mii de lei in cazul persoanele juridice, dar pana acum, Margherita de la Clejani a scapat de verificarile celor de la Garda de Mediu.

Viorica de la Clejani a marturisit ca intr-adevar, fiica ei, Margherita era sub influenta unor substante in momentul in care a facut accidentul rutier din acest weekend. Desi initial, Ionita de la Clejani a negat faptul ca fata llui ar fi consumat droguri, acum adevarul a iesit la iveala. Mai exact, a explicat Viorica de la Clejani, fiica ei ar fi avut o stare euforica din cauza pastilelor de slabit pe care le consuma, si nu din cauza altor opiacee, precum heroina, asa cum sustine Politia ca s-ar fi intamplat cu Margherita de la Clejani.

„Indiferent ce ar face un copil nu trebuie sa iei toporul sa ii dai in cap. Am primit atat de multe mesaje urate, lumea e rasista”, a spus Viorica de la Clejani la Romania TV.

Cu ochii inlacrimati si ravasit dupa tot scandalul in care e implicata fiica lui, Ionita de la Clejani spune ca e bulversat. Spune ca incearca din rasputeri sa afle ce a fost in spatele accidentului provocat de Margherita de la Clejani. Politistii spun ca ar fi fost drogata. Testul a iesit pozitiv la opiacee. ”Ea mi-a spus clar. Nu am consumat niciun drog. Nu vorbim despre asta. Mi s-a facut rau. Mi s-a facut rau!”, spune Ionita.Totusi, cand a fost audiata, Margherita de la Clejani i-a recunoscut tatalui, chiar in sediul politiei ca a luat niste pastile insa nu i-a dat alte detalii.

loading...
Sambata seara, acelasi Ionita de la Clejani a trimis presei un comunicat in care sustinea ca Margherita de la Clejani a avut o cadere de calciu…. nimic mai mult. „Multumesc lui Dumnezeu ca Marga este bine … O masina, da-o dracu, s-a stricat, facem alta, nu e problema!”. Ionita de la Clejani a tinut sa scuze si gestul sotiei sale care sambata a iesit la cu furtunul cu apa la poarta sa alunge jurnalistii: ”Doamna Viorica isi apara puii ca o leoaica”.

Politistii i-au luat carnetul Margherita de la Clejani pentru urmatoarele 30 de zile si au pornit o ancheta pe numele ei. Se asteapta rezultatele de la medicina legala – sa se vada exact ce substante avea in organism Margherita de la Clejani.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro