POVESTEA MELODIEI CARE A RAVASIT ROMANIA.

Melodia lor a rupt fita, Rafaelo si Vulpita! Colaborarea momentului l-a detronat pe Jador in trendingul de pe Youtube, s-a viralizat si este ascultata de oameni de toate varstele! Este vorba despre piesa „Doi indragostiti lulea”, care a sarit de doua milioane de vizualizari in numai doua zile. Se pare ca orice face Vulpita este pe placul fanilor sai, care au propulsat-o din nou pe scara succesului si a celebritatii.

Vulpita este din nou fita! Sotia lui Viorel de la Blagesti a lansat colaborarea momentului alaturi de talentatul Rafaelo, un artist din generatia tanara care are si el mare priza la public. Melodia „Doi indragostiti lulea” a reusit sa-l detroneze pe Jador din trending, iar Vulpita este cum nu se poate mai fericita.

Mai mult, Rafaelo ne-a marturisit si cand si unde a cunoscut-o pe Vulpita, dar si ce impresie i-a lasat aceasta. „Eu am cunoscut-o pe Vulpita la Acces Direct, atunci cand m-am despartit de Miss Irina. Dupa ce am iesit din platou, am vazut-o pe Vulpita ca statea intr-un colt si plangea. Am intrebat-o de ce plange si mi-a zis ca este in starea aceea din cauza lui Viorel Vulpoiul, se certasera. I-am zis ca nu trebuie sa planga si am sfatuit-o sa se calmeze”, a spus Rafaelo

Pentru ca melodia celor doi a ajuns foarte repede numarul 1 in Romania, dar se regaseste si in topurile muzicale din numeroase alte tari, am fost curiosi sa aflam daca Rafaelo s-a asteptat vreo secunda la un asemenea succes colosal.

loading...
La fel de deschis, talentatul artist ne-a declarat ca stia ca oamenii o plac pe Vulpita, dar nu se astepta ca melodia „Doi indragostiti lulea” sa fie atat de iubita si ascultata. „Ma asteptam sa ajunga sus, dar nu m-am asteptat sa aiba un impact atat de mare! M-am gandit ca daca eu sunt forta si este si ea forta, cu siguranta vom placea publicului in aceasta formula, impreuna. Cu toate acestea, rezultatele nu ma surprind, pentru ca stiu ca atunci cand muncesti si iti dai silinta sa faci un lucru, cu siguranta vin si satisfactiile si bucuria te ajunge din urma! Am primit foarte multe mesaje de la urmaritorii mei, m-au felicitat pentru colaborare si le multumesc tuturor celor care au ascultat si asculta piesa, fara ei nu ajungeam aici!

Mentionez ca am fost locul 1 in Austria, Italia, Cipru, locul 3 in Germania, Anglia, Scotia, locul 5 in Spania, locul 12 in Franta si Republica Moldova, locul 24 in Belgia etc” , a mai spus Rafaelo, extrem de emotionat.

De asemenea, Rafaelo ne-a oferit si cateva detalii de culise din cadrul filmarilor videoclipului melodiei pe care a lansat-o in colaborare cu Vulpita. Celebrul artist a povestit, ca Veronica a fost extrem de energica la filmari si i-a placut foarte tare sa fie in centrul atentiei. Mai mult, starea ei le-a transmis tuturor un vibe pozitiv, dupa cum ne-a marturisit Rafaelo.

„La filmarile clipului, Vulpita a transmis tuturor un vibe pozitiv, a dansat pe toata perioada filmarilor, chiar si atunci cand nu se filma. Este un om cu o energie pozitiva, foarte placuta, modesta si simpla. Se bucura din nimicuri si e tot timpul cu zambetul pe buze”, a mai spus Rafaelo.

Rafaelo si Vulpita au lansat melodia „Doi indragostiti lulea” in urma cu cateva zile, insa succesul i-au ajuns pe cei doi din urma mai repede decat se asteptau. Dupa ce, timp de patru zile, promo-ul melodiei, care continea doar cateva secunde, a fost locul 1 in trendingul de pe Youtube, a venit randul melodiei sa fie in top!

Astfel, piesa scoasa pe piata muzicala de Rafaelo si Vulpita l-a detronat pe Jador, care s-a multumit cu locul 3 in trending, cu melodia „Nu esti cuminte”. Cei care o urmaresc pe Vulpita au fost in delir atunci cand au aflat ca aceasta urmeaza sa mai lanseze inca o melodie si chiar daca exista pareri contradictorii si unii o judeca pentru ceea ce este si pentru ceea ce face, Veronica Stegaru demonstreaza ca nu se lasa deloc afectata de vorbele oamenilor si traieste fix asa cum se simte ea bine.

loading...
In videoclipul melodiei „Doi indragostiti lulea” este prezentata povestea de dragoste interzisa dintre doi tineri: Rafaelo si Vulpita. Chiar daca „parintii” Vulpitei nu-s de acord ca aceasta sa fie cu Rafaelo, cei doi gasesc pana la urma o cale sa se iubeasca si sa fie impreuna.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro