Prietenii lui Bogdan Mocanu se tem pentru viata acestuia! De cand s-a despartit de Andra o tine numai in petreceri si bauturi

Bogdan Mocanu sufera ca un nebun, din dragoste, dupa ce s-a despartit de frumoasa Andra Volos si nu par a exista sanse de impacare.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei ar fi calcat pe bec si nu i-ar fi fost fidel Andrei, asa ca tanara a pus punct relatiei fara sa stea niciun pic pe ganduri. In ultima perioada, conform informatiilor aparute in mediul online, Mocanu isi petrece cea mai mare parte din timp alaturi de bunul sau prieten Jador, cel care l-a si insotit in noaptea fatidica alaturi de Bia si prietena acesteia.

Chiar daca e macinat de regrete amare si tardive, Bogdan Mocanu nu a reusit deloc sa o induplece pe Andra sa il ierte asa ca a ales, se pare, sa isi inece amarul intr-un mod deloc ortodox: in alcool.

Prieteni din anturajul celor doi masculi feroce, au povestit faptul ca “Bogdan Mocanu consuma din ce in ce mai multe bauturi alcoolice, o tine numai in petreceri si pierde noptile”, lucru deloc indicat diabeticilor insulino-dependenti, asa cum este el. Surse apropiate lui Mocanu si Jador si, in general, concurentilor de la Puterea Dragostei, afirma ca prietenii lui Mocanu sunt extrem de ingrijorati de consecintele pe care le-ar putea avea alcoolul asupra starii lui de sanatate.

loading...
Bogdan Mocanu a simtit nevoia sa reactioneze in urma mesajelor primite in mediul online, legate de despartirea de Andra, dar si dupa aparitia clipurilor in care apare alaturi de Bia.
„Am primit foarte multe mesaje, sunt adevarate, insa nu sunt corect interpretate. Nu a facut nimeni nimic cu nimeni. Nici Bia nu a dat imaginile. Ea ar fi picat cel mai naspa, deci nu a facut ea. Daca mai aveti intrebari le astept, este vorba de mine si iubita mea si nu vreau sa existe loc de interpretari”, a spus Bogdan Mocanu pe pagina lui de Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro