Ramona Olaru si Cuza s-au despartit din nou?

Apele pareau ca se linistisera in ceea ce ii privea pe Ramona Olaru si Cuza. Relatia parea, in sfarsit, pe fagasul normal, insa acum totul pare sa indice ca cei doi si-au spus „adio” din nou.

Dragoste cu nabadai pentru cuplul Ramona Olaru – Cuza. In urma cu cateva saptamani asistenta de la Neatza cu Razvan si Dani anunta despartirea de Cuza. Nu au rezistat departe unul de celalat pentru mult timp, caci cei doi au aparut din nou impreuna, ca si cand nu ar fi fost niciodata despartiti.

Pareau ca isi pot gasi fericirea numai unul in bratele celuilalt, insa ultimul mesaj publicat de Ramona Olaru a pus multa lume pe ganduri. Asistenta TV a precizat pe retelele de socializare ca pana la ascet moment a avut numai ‘barbati de nimic’, o afirmatie destul de dura, care l-ar viza si pe Cuza.

‘Am facut o pasiune pentru ‘barbatii’ de nimic si o viata plictisitoare’, a mentionat Ramona Olaru pe InstaStory.

loading...
Dovada ca relatia lor ar fi pe butuci ar mai fi si ca cei doi nu se mai urmaresc reciproc pe Instagram.

Momentan nu se cunosc motivele care ar fi dus la o noua despartire, mai ales ca nimic nu prevestea o astfel de veste cu o seara inainte, cand artistul i-a dat si tag Ramonei intr-un InstaStory, noteaza spynews.ro.

La ultima departire nu au rezistat mult timp unul fara celalalt si s-au impacat doua zile mai tarziu.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro