Tatal Margheritei de la Clejani, noi dezvaluiri despre scandalul in care este implicata fiica sa

Margherita a provocat un accident rutier in dimineata zilei de 23 mai, pe o strada din Capitala. La fata locului s-a deplasat imediat un echipaj de politie, iar cantareata a fost testata atat cu alcooltestul, cat si cu drugtestul.

Ionita, tatal Margheritei de la Clejani, face noi declaratii despre scandalul in care este implicata fiica lui si este convins ca aceasta nu a consumat substante stupefiante, ci doar niste medicamente luate de la farmacie.

„Margherita este mai bine, nu plangem dupa o masina, a avut o trauma, e primul ei accident rutier. Este bine, in calitate de tata am mare mare incredere in ea. Margherita nu a consumat droguri, suntem in ancheta, organele isi fac treaba.

Nu a existat niciun rezultat pozitiv, eu stiu de la Margherita, am incredere suta la suta, e total impotriva drogurilor. Accidentul s-a intamplat din alte motive, sunteti la mine in curte, va respect.

loading...
Margherita nu a plecat de la locul accidentului, a cooperat cu politia, presa. Nu avea de ce sa plece de la locul accidentului. Nu am contestat nimic, suntem in urmarirea penala, ramane de lamurit ce substante a consumat. Substante de la farmacie a consumat si o celebra sportiva, care a pierdut medalia din cauza unei vitamine, nu vorbim despre droguri”, a declarat Ionita de la Clejani pentru Romania TV.

„Pe mine presa m-a sunat. Stia la ora 9 dimineta mai mult decat stiam eu.

I-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile. Masina este la service. Ea nu s-a simtit bine deloc. Sunt foarte multe semne de intrebare, stiind cine este Margherita”, a marturisit Ionita de la Clejani.

Ionita de la Clejani a spus ca va face totul „pentru a rezolva aceasta problema legal. Eu nu stiu ce trebuie sa fac. O sa am niste specialisti care o sa ma ajute”.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro