Turcu de la „Puterea Dragostei” spune tot despre inregistrarile facute publice de Sergio

Turcu de la „Puterea Dragostei” a facut un clip video in care explica ce s-a intamplat atunci cand Sergio a facut publice inregistrarile dintre el, Andy Adetu si Catalin Nitescu.

Turcu de la Puterea Dragostei – inregistrari. Turcu de la „Puterea Dragostei” spune tot despre inregistrarile facute publice de Sergio. Tanarul a marturisit ca atat Sergio cat si fratele lui, vor plati in instanta.

Turcu de la Puterea Dragostei – inregistrari. „Dupa multe zile si sute de mesaje, unele cu felicitari, unele cu hate, am zis sa vorbesc de nemaipomenitele inregistrari. Pentru mine este un subiect total neinteresant, cred ca oricine in afara orelor de filmari, in viata de zi cu zi, are opinii. Mi s-a parut o chestie copilareasca ce a facut el. Or sa plateasca amandoi in istanta, daca au asa multi bani sa plateasca atatea chestii, mie imi convine. O sa-mi cer scuze, doar persoanelor care ma cunosc si stiu ca nu aveam rea intentie. Nici colegii mei nu aveau rea intentie. Nu a fost ca o barfa!” a marturisit Turcu de la „Puterea Dragostei”.
loading...
Turcu de la Puterea Dragostei – inregistrari. Turcu spune tot fara perdea: „Inregistrarile au fost facute de…nu dam nume. Nu era o chestie sa avem neaparat un motiv intemeiat. De cand cu virusul, nu mai mergeam toti in masina. Nu aveam 40-50 de ani sa ne axam pe discutii de afaceri. Si cu chemarea la hotel, mai ales ca eram intr-o relatie. Mi s-a parut o chestie banala. Toata lumea incalca regulamentul. La televizor nimeni nu s-a prezentat. In emisiune am si injurat. Toti ne-am scapat. Fetele injurau mai rau ca mine. Sa va zic asa sincer, au fost numai aberatii si minciuni. Nu vorbeam despre oameni apropiati, vorbeam despre oameni cu care eram intr-o competitie. Dupa filmari se vorbea cel mai mult, erai obosit. Colegul isi spunea punctul de vedere, tu il spuneai pe al tau. Toti oamenii barfesc acolo, toti isi dau cu parerea acolo. Nu mi se pare nimic deplasat. ”.

Turcu de la Puterea Dragostei – inregistrari. Turcu Alex a mentionat ca are 23 de ani si ca este normal pentru varsta lui ce s-a intamplat. El a declarat ca se va cizela cu timpul, insa acum nu este momentul.

Turcu de la Puterea Dragostei – inregistrari. „In viata mea normala nu se intampla asa ceva, acolo este o chestie speciala. Daca o luam asa, joc la categoria piticilor fata de ce se intampla acolo. V-ati facut o parere proasta. Mi se pare o banalitate totala ce s-a intamplat acolo. Sa mai ai si curajul sa te exteriorezi pe filmari…baieti v-ati facut de ras. In locul vostru imi ceream si scuze. Baietii se imbatau inainte sa faca. Ca intr-o haita de lupi, au facut totul in grup. M-am operat cu doua zile inainte de bataia lor. Noi suntem acasa, suntem bine, stam acasa, mai jucam.”a transmis Turcu de la „Puterea Dragostei”.

Turcu de la Puterea Dragostei – inregistrari. Turcu a incheiat clipul video prin a spune ca le multumeste oamenilor ca l-au ascultat si spera sa ii revada cu bine.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro