UN NOU DIVORT RASUNATOR IN SHOWBIZUL DIN ROMANIA

“Un nou divort rasunator in showbizul din Romania?!” – este intrebarea care s-a auzit tot mai des in ultimele luni despre un cuplu stabil din tara noastra. Cei doi sunt legati pe viata atat de fetitele superbe pe care le au, dar si pentru povestea de iubire demna de un scenariu de film.

Potrivit marturiilor unor apropiati, Ioana si Nick Chisiu nu mai formeaza un cuplu de cateva luni bune. De altfel, tot de atata timp, niciunul nu mai publica fotografii in care apar impreuna. Mai mult, noaptea dintre ani nu si-au petrecut-o impreuna… vloggerita ar fi aparut alaturi de noul iubit, un milionar. Si, deocamdata, cei doi nu s-au afisat impreuna.

“Din toamna, ea nu a mai postat nicio poza cu el si nici de Sarbatori nu au fost impreuna. Ioana a facut Revelionul in Egipt, iar el a stat acasa cu fetele. De altfel, pe profilul lui nu mai apare nicio poza cu sotia lui, doar cu fetele. De cateva luni nu mai poarta verigheta”, au declarat surse din anturajul vedetei.

Unii dintre sustinatorii cuplului Ioana – Nick Chisiu se tem ca problemele aparute intre ei vor duce inevitabil la un divort.

loading...
In urma cu doua zile blonda a fost criticata dur de un internaut. Dupa cum se observa in imaginea de mai jos, un individ pe nume Silviu i-a scris: “Dovada vie ca un barbat mai tanar si cum multi bani te poate face mai frumoasa decat erai”. Nu mica i-a fost surpriza acestuia cand Ioana Chisiu i-a raspuns astfel: “Silviu, asta e de la linistea sufleteasca ce ti-o ofera cineva, pace, dragoste, respect, intelegere, atentie :)”.

Nick Chisiu si cunoscuta vloggerita s-au cunoscut in scoala generala si au devenit sot si sotie in urma cu mai bine de noua ani. Cu ocazia nuntii de salvie, mai exact pe 19 septembrie 2019, Ioana Chisiu a scris in limba engleza un mesaj emotionant pentru sotul ei in care nu a evitat sa vorbeasca si despre situatiile mai putin placute din mariaj.

“Nicio relatie nu este vreodata perfecta, dar noi am trecut prin iad si inapoi. Ne-am luptat, ne-am descurcat, am plans si am ras. Si, la finalul zilei, noi am realizat ca nu este nimic mai important decat iubirea celor pe care ii avel alaturi! 9 ani de casatorie, doi copii si atat de multe amintiri. Iti multumesc pentru acesti ani magici @nickchisiu ?”. este declaratia de dragoste postata de vedeta in urma cu mai bine de jumatate de an; aceasta a fost insotita de o poza de album in care apar atat cei doi soti, cat si fiicele lor, dupa cum puteti vedea in galeria foto a articolului.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro