VEDETA E INSARCINATA SI A FACUT ANUNTUL

Fosta concurenta de la Asia Express a dat vestea cea mare, pe Instagram! Este insarcinata in sase luni. Ea a postat si fotografia cu bebelusul.

Alina Ceusan este vedeta care a reusit sa pastreze timp de jumatate de an secretul. Fusesera pana acum doat usoare zvonuri, iar aAlina le-a confirmat recent pe Instagram, unde a facut marele anunt. „Nu mai este nevoie de alte cuvinte. Pentru a descrie sentimentele, click pe video”, a scris Alina Ceusan in dreptul videoclipului postat pe Instagram.

La scurt timp de la publicarea primelor imagini cu burtica de gravida, felicitarile au inceput sa curga. Colegi de breasla, concurentii din Asia Express sezonul 4, dar si simpli internauti au felicitat-o pe viitoarea mamica. „Doamne, cat am asteptat momentul asta!! ???? Cu lacrimi in ochi, va felicit din toata inima!! ???? I’m so happy for you!!”, a scris Ioana Grama pe Instagram. „Felicitari!! Toate gandurile bune de la Fodori?”, a scris si Razvan Fodor, „Felicitari, frumosilor! Alina, sa ai o sarcina usoara! Abia astept sa vad bebe”, a scris si Adelina Pestritu.

Alina Ceusan, fosta concurenta la realityshow-ul Asia Express, si-a schimbat total look-ul, dupa ce a parasitt competitia castigata de Sorin Bontea si Razvan Fodor. Si nu mai este deloc fata cuminte din celebra emisiune.

loading...
Si-a facut o fotografie de ”toata frumusetea”, pe care a urcat-o pe Instagram! Acolo unde este urmarita de milioane de oameni, frumoasa vedeta s-a pozat intr-o ipostaza rupta din filmele pentru adulti. Imbracata intr-o lenjerie alba, din dantela, Alina Ceusan a reusit sa lase toti barbatii cu gura cascata. S-a tuns mai scurt si si-a intensificat culoarea parului. Aprecierile au curs garla.
Cunoscuta vloggerita a fost contestata de multe ori pentru tinutele vestimentare pe care si le alege, da rei nu-i pasa. Ba le-a dat si un raspuns contestatarilor! „Nu accept nimic din ceea ce cred unii ca trebuie sa accept fiind persoana publica. Nu accept ca trebuie sa vina unul si altul sa-mi comenteze viata. Nu accept comentarii tampite”, a zis Alina Ceusan.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro