Veste uriasa in showbiz! Frumoasa prezentatoare de la noi a devenit mama in secret

Vedeta a publicat in urma cu putin timp prima fotografie cu bebelusul sau, care a venit pe lume in urma cu patru luni. Cum au reactionat prietenii virtuali.

Veste neasteptata in showbiz. Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din Romania a devenit mama pentru prima data in mare secret.

Stabilita de mai multi ani in Statele Unite ale Americii, Raluca Lazarut s-a casatorit si si-a indeplinit cel mai mare vis. De patru luni, Raluca este mama de fetita, iar in urma cu cateva ore le-a dat si prietenilor sai virtuali vestea cea mare.

„In ciuda tuturor lucrurilor, 2020 este cel mai bun an al meu de pana acum! Faceti cunostinta cu Gemma, mica mea bijuterie. 4 luni astazi!”, a scris Raluca Lazarut pe Instagram, iar cei mai multi dintre cei care ii urmaresc postarile au fost luati prin surprindere.

loading...
Fanii fostei prezentatoare TV care o urmaresc pe retelele de socializare au sarit imediat cu felicitarile pentru mama si pentru fetita dragalasa.

„Minune!!!? abia astept s-o iau in brate!! ?? si pe mama ei!!?/ Gemmul frumos!?? Vreau sa o smotocesc”, „Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii”, „Felicitari!”, sunt doar o mica parte dintre reactiile celor din mediul online.

Chiar si prietenii apropiati, printre care se afla si Cristian Mitrea, au fost surprinsi de frumoasa veste. Fostul iubit al Andreei Mantea i-a scris pe Instagram Ralucai: „Pe bune?”. Acesta, in spirit de gluma, i-a mai scris Ralucai Lazarut ca fetita a venit la momentul potrivit pentru a fi, in viitor, iubita baietelului sau, David

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro