Viata de cosmar a Loredanei Chivu.

Zambitoare, frumoasa si extrem de admirata si invidiata de mai toata lumea, Loredana Chivu pare sa aiba o viata perfecta, dar, in spatele zambetului ei se ascund adevarate drame.

De-a lungul anilor, Loredana Chivu a trecut prin drame fara numar. Astfel, pe langa faptul ca tatal ei s-a sinucis pe cand avea 18 ani, Loredana Chivu a avut parte de incercari grele din partea sortii.

”Tot ce am patit sunt incercari trimise de Dumnezeu si toate m-au intarit”, ne-a spus Loredana Chivu. Mai mult, recunoaste ea, a avut parte de suficiente traume in viata ei. ”Am trecut prin multe, a murit tata, mi-a ars masina, am avut si altele..”, ne-a spus, sincera, Loredana Chivu.

Iar printre cele mai dificile momente ale vietii ei, recunostea Loredana Chivu in trecut, sunt cele legate de violenta cu care a fost tratata de unii iubiti ai sai.

loading...
”Azi am sa va spun o poveste trista pt mine dar adevarata.. ca sa nu lungesc cu vorba acest „domn” din poza a fost „iubitul” meu un an si ceva pana in momentul in care am aflat ca este traficant de droguri… mai mult in tot acest timp am fost inselata, batuta si chiar drogata cu anumite picaturi de somn… mereu am fost deschisa cu oamenii care ma urmaresc iar acum am simtit sa va zic povestea mea inainte ca acest parazit sa ajunga sa-si faca reclama pe spatele meu… Azi voi depune o plangere la politie pentru ca sunt terorizata, urmarita,ameninta de el… iar mai departe legea sa isi faca datoria! Daca aveti alte informatii despre activitatea lui ilegala din Italia va rog sa imi scrieti in privat!”, a scris Loredana Chivu pe contul sau de socializare acum cinci ani.

Mai mult decat atat, pare-se, acesta nu a fost singurul barbat violent din viata frumoasei Loredana Chivu, ea incercand, acum cativa ani, sa isi puna capat zilelor dupa o relatie toxica.

„Cu timpul a devenit din ce in ce mai violent. Cea mai si cea mai urata bataie pe care am primit-o din partea lui a fost si ultima, s-a intamplat de fata cu vreo 30 de persoane, prieteni apropiati, la un gratar. Pregateam carnea si mi-a zis sa curat niste cartofi. I-am raspuns pe un ton mai rastit, nu i-a placut tonalitatea mea si m-am trezit intr-o serie de pumni si picioare. Atat de tare m-a lovit cu pumnii si picioarele incat mi-a rupt blugii pe care-i aveam pe mine. A venit, mi-a dat o palma, m-a dat cu capul de pat, si mi-a umflat ochiul. Chiar de ziua mea, am petrecut-o frumos, cu ochiul umflat”, a mai povestit Loredana cu ani in urma.

”Nu doresc nimanui sa treaca prin socul pe care l-am avut eu cand imi vedeam masina arzand. Stiu ca voi fi despagubita, aveam asigurare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iert. Am fost victima unei intamplari scoase parca din filmele cu mafioti, iar explicatiile persoanei care a facut asta nu ma ajuta cu nimic. Normal, o sa fie si un proces civil, pe langa cel penal, probabil ca si asiguratorii se vor indrepta impotriva ei… Dar, da, vreau sa faca puscarie pentru ceea ce a facut, a fost unul dintrecele mai socante momente ale vietii mele, si astea nu au fost putine”, ne-a spus, in exclusivitate, Loredana Chivu. Incidentul ar fi avut loc saptamana trecuta, joi noaptea, in momentul in care fratele Loredanei Chivu se afla la o tanara din Focsani, impreuna cu un prieten. Asa-zisa amanta ar mai fi vorbit cu un barbat, care a aflat ulterior de fratele blondinei si, exact in noaptea in care avea sa ia foc autoturismul, acesta i-ar fi trimis un mesaj ironic, prin care l-a si amenintat pe fratele Loredanei. Ulterior, mai exact la cateva ore dupa ce a primit mesajul amenintator, Mercedesul divei Loredana Chivu a fost cuprins de flacari.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro