Viorica de la Clejani, dupa ce Margherita a fost prinsa drogata

Viorica de la Clejani, declaratie dupa ce fiica ei, Margherita, s-a drogat si a provocat un accident de circulatie

Viorica de la Clejani continua sa o apere pe Margherita, desi fiica ei a fost prinsa drogata la volan. Artista casatorita cu Ionita de la Clejani este convinsa ca anturajul a contribuit decisiv la situatia in care a ajuns Marga.

Intr-un interviu, Viorica de la Clejani a marturisit ca o va sustine si o va iubi pe Margherita indiferent de ce se va intampla cu ea. Sambata, cantareata a avut o iesire nervoasa si a agresat jurnalistii care stateau la poarta si incercau sa obtina o reactie dupa ce s-a aflat ca tanara a provocat un accident de masina si a fost testata pozitiv cu heroina.
loading...
„Uneori anturajul strica. Spune-mi cu cine umbli, ca sa-ti spun cine esti, era un proverb. Si voi, stiti ceva? Fiecare arunca cu ce are in suflet. Eu sunt o persoana buna, ii multumesc lui Dumnezeu ca ma iubeste. Cum sa reactionez?! Numai mama sa nu fii! Dupa doua luni de stat in casa e normal sa am o reactie. Imi cer scuze fata de domnisoara ziarista, asta este. Este firesc sa fii asa, o mama trebuie sa isi ierte copilul. Vin dintr-o generatie unde n-am auzit de asa ceva si nu am consumat in viata mea. Pe unde ma duc eu, oamenii fac lucrurile astea si sunt oameni cu cap, cu familii, cu copii acasa, oameni in toata firea. Eu nu m-am atins de asa ceva. De unde sa stiu eu, o femeie de tara, cum si ce sunt astea. Eu o hranesc pe Margherita, am incredere in ea, sa lasam autoritatile sa isi faca treaba si dupa aia, orice ar fi, oricat ar gresi un copil, eu ca parinte trebuie sa il indrept pe drumul cel bun si sa am grija de el.
Eu nu stiu nimic, ce s-a intamplat, voi m-ati luat prin surprindere, eram nepregatita. Care n-a gresit sa dea cu piatra. Toti o data-n viata gresim. E normal, e firesc, sunt adolescenti”, a spus Viorica de la Clejani intr-un interviu pentru Romania TV.

Despre reactie ei nefireasca, Viorica a adus si cateva argumente:

„Dupa atata timp de stat in casa, din cauza pandemiei, nu m-am mai putut controla si mi-am iesit din fire. E normal sa o iei razna de la atata stat in casa, iar acum televiziunile stau in fata casei mele de dimineata si pana seara…

loading...
Se speculeaza multe in presa pentru rating. Eu nu o sa ma schimb niciodata! Daca imi vorbesti frumos, iti vorbesc la fel de frumos, daca imi vorbesti urat, iti vorbesc si mai urat.

Nu mi-e frica decat de Dumnezeu. El ne da semne, si ne facem ca nu vedem. Fiti mai buni si iubiti animalele, iar viata o sa fie usoara.

Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal si risca o pedeapsa de pana la 5 ani de inchisoare, dupa ce a fost implicata intr-un accident sambata dimineata. Testele au aratat ca fiica Vioricai si a lui Ionita de la Clejani era sub influenta drogurilor. Tanara neaga ca ar fi consumat droguri si sustine ca se ruja in momentul accidentului de masina.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro