Vor deveni parinti pentru prima data

Cei doi au dat vestea cea mare in urma cu cateva ore, chiar in ziua in care multe persoane au sarbatorit Ziua Mamei. Vedetele sunt in culmea fericirii.

Veste uriasa in showbiz. Unul dintre cele mai indragite cupluri din lume urmeaza sa devina parinti peste numai cateva luni. Excentricul milionar Gianluca Vacchi si iubita sa, Sharon Fonseca, urmeaza sa fie parinti.

Tanara din Venezuela, care este cu 27 de ani mai tanara decat milionarul italian, au facut marele anunt pe pagina lor de Instagram.

Astazi este Ziua Mamei si, bineinteles, primul meu gand a mers catre mama mea. Dar, trebuie sa spun, m-am gandit la o potentiala mama pentru copilul meu. Si aceasta femeie are calitatile lui Sharon. Sunt foare mandru si fericit ca eu si Sharon vom si parinti si ca Sharon este femeia pe care mi-am dorit-o mereu ca sa fie mama copilului meu.”, a dezvaluit extrem de emotionat Gianluca Vacchi, iar prietenii virtuali le-au tranmis mii de felicitari.

loading...
Gianluca Vacchi si iubita sa traiesc o frumoasa poveste de dragoste, desprinsa parca din filme si au devenit cunoscuti impreuna datorita modului in care se distreaza ori de cate ori au ocazia. Fac sport impreuna si sunt niste dansatori desavarsiti, iar fotografiile lor de vacanta au zeci de mii de Like-uri.

Omul de afaceri a venit de mai multe ori in Romania, unde a fost invitat la cele mai cunoscute cluburi din Capitala si de pe litoral si a mixat ore intregi pe muzica celor mai iubiti artisti ai momentului.

Gianluca Vacchi are doar colaborari cu artisti latino, iar in spatele acestor colaborari se ascunde un motiv important.

„Mereu mi-a placut muzica latino. Bunica mea era de origine argentiniana si mereu m-au atras ritmurile latino. M-am gandit mereu ca daca m-as apuca de muzica, m-as indrepta spre reggaetton. Cand am inceput sa dansez pe muzica latino, toti cantaretii din zona aceasta m-au contactat si m-au rugat sa dansez pe piesele lor. Si asa ne-am imprietenit. Am colaborat cu Luis Fonsi, Yandel, Sebastian Yatra. Urmeaza sa lansez ceva cu Becky G!”, a dezvaluit italianul in cadrul unui interviu.

Desi a debutat in industria muzicala la 49 de ani, Gianluca a fost dintotdeauna indragostit de muzica. Italianul a studiat pianul inca de la varsta de sapte ani, insa in adolescenta a renuntat la muzica si si-a indreptat atentia spre zona de business.

„Aveam alte obiective pe atunci, dar muzica a fost mereu prezenta in viata mea. Mi-am facut publica aceasta pasiune abia la 48 de ani. Cand aveam 20 de ani visam sa fiu om de afaceri. Voiam doar sa fac bani, bani, bani. Dar mi-am dat seama ca ceea ce conteaza cu adevarat este timpul”, a recunoscut Gianluca Vacchi.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro