VULPITA DE LA ACCES DIRECT, UMILITA MAXIM DE JADOR.

Nu a trecut mult timp si Jador iar i-a furat celebritateea Vulpitei! Manelistul a ajuns iarasi locul 1 in trendingul de pe Youtube alaturi de Alex Velea, cu melodia „Arde-ma, baby”, asa ca Veronica Stegaru poate sa-si ia adio de la cariera de artista, asta doar in cazul in care nu planuieste o dulce razbunare si lanseaza o alta melodie.

Melodia „Arde-ma, baby” lansata de Jador si Alex Velea in urma cu doar doua zile a reusit deja sa adune peste 2 milioane de vizualizari si sa ocupe locul 1 in trendingul de pe Youtube.

Dupa ce ajunsese numarul 1 in Youtube cu melodia lansata in compania lui Rafael, Vulpita de la Acces Direct a inceput sa se creada din nou vedeta, insa si de aceasta data, Jador a reusit inca o performanta muzicala si a detronat-o pe Veronica Stegaru, demonstrandu-i acesteia ca la capitolul muzical nu trebuie sa se puna cu el, caci nu are rival!

“Arde-ma, Baby” – colaborarea lui Alex Velea cu Jador se anunta a fi unul dintre hiturile acestei veri. Versurile sunt extrem de ritmate, iar clipul face senzatie pe Internet.

loading...
“?Legenda spune ca Velea & Jador invinge pandemia Vulpita ?”, “Daca canta Jador cu Vulpita da trendingul error 404??”, De ce trebuie judecati? Bravo lor ca au scos piesa, nu va place, nu ascultati, atata rautate ?”, “Miroase a fum de gratar, miroase a parfum, miroase a hit-ul verii!”, “Ce diferenta e intre Jador si Velea! Cat de bine suna JADOR ?, dar Velea e smecher, stie unde sa loveasca, doar asa creste” sunt doar cinci dintre comentariile lasate de internauti pe YouTube.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro