Zi deosebit de crunta pentru mama Alexandrei Macesanu si mama Luizei Melencu.

Mama Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu au stat fata in fata cu Gherghe Dinca, astazi, la primul termen al procesului in care este implicat.

A fost o zi dureroasa pentru mama Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu, fetele care au disparut de mai bine de un an si despre care Gheorghe Dinca a spus la un moment dat ca le-a ucis. Astazi a fost primul proces al lui Gheorghe Dinca, la care au participiat si familiile celor doua fete. Dupa cateva ore bune de audieri, mamele indurerate ale celor doua fete despre care nu mai stiu nimic de mai bine de un an, au iesit cu lacrimi in ochi din sala de judecata. Cele doua femei au sperat ca macar astazi sa primeasca raspunsuri la intrebari, dar se pare ca le-a fost intors spatele din nou.

„Nu avem cuvinte. Ce sa vorbim noi? I-am intrebat unde sunt fetele si ne-au spus ca ne scot afara daca mai scoatem un sunet”, a marturisit mama Alexandrei Macesanu.

”Eu am cerut sa vorbesc si nu mi s-a dat voie. ”, a adaugat mama Luizei Melencu.

loading...
Criminalul din Caracal si-a schimbat declaratiile de mai multe ori, astfel incat, familiile celor doua fete nici nu stiu ce sa mai creada.

”Nici nu mai avem incredere in ceea ce spune. El zice ca a fost fortat sa spuna ceea ce a spus, dar numai adevarul despre fete nu ni l-a spus.”, a declarat mama Alexandrei.

Astazi, insa, Gheorghe Dinca a oferit declaratii cutremarutoare despre modaltatea in care a actionat in rapirea celor doua fete.

„Dinca a facut niste dezvaluiri absolut incredibile. Tortura, amenintare. A dat nume, prenume. A spus cine l-a invatat. L-au torturat doi politisti, care l-au amenintat si cu moartea. Era sa fie omorat de catre un detinut la ordinul politiei. A descris momentele de tortura, cand a fost amenintat, a nominalizat doi politisti care au creat intreaga poveste”, a declarat avocatul familiei.

Bunicul Luizei Melencu crede ca organele care au participat la cercetari in acest dosar au foarte multe de ascuns. Batranul este foarte revoltat pe autoritati si nu ezita se declare asta ori de cate ori i se ofera ocazia.

„Au si ei partile lor de vina (n.r. Tribunalul Olt), dar vinovatii sunt cei de la Bucuresti. Merg mana in mana si judecatoarea, si procurorul.”, a declarat bunicul Luizei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro