Adevarul despre ”drogul” luat de Margherita! Ce a vrut sa spuna fiica Clejanilor

”Margherita de la Clejani se injecteaza cu verzisori”! Tanara a vrut sa fie ironica si i-a iesit pe dos.

Margherita de la Clejani a recunoscut ce consuma. Nu este un drog ci e vorba de ”verzisori” – cam asa a sunat o informatie care a devenit virala, ieri, dupa o postare a cantaretei. Totul in contextul in care fiica Clejanilor a ajuns sa traiasca un cosmar din cauza unui banal accident de circulatie. Ce-i drept, unul in care controlul antidoping a iesit pozitiv.

Totusi, care e treaba cu Margherita care se injecteaza cu ”verzisori”? Totul a inceput de la urmatoarea afirmatie postata de Margherita din Clejani pe o platforma de soicalizare.

”Am o minte geniala. No stress. Si nu am nevoie de droguri, pentru ca eu sunt drogul si ma injectez cu verzisori. Asta e antidotul”. Postarea a devenit virala, toata lumea considerand ca este vorba de o noua postare in care Margherita ii ironizeaza pe cei care o fac ”drogata” in mediul online.

loading...
Lucrurile nu stau insa chiar asa. In realitate, Margherita a folosit in postarea ei cateva versuri ale piesei ”Pala Mande”, semnata Azteca feat. Ian. E vorba de o piesa care a stat cateva saptamani pe primele locuri in trendingul romanesc, extrem de apreciata de fanii genului trap, la mare moda in randul tinerilor. Melodia are 7,5 milioane de viuzalizari pe Youtube.

Cum a ajuns Margherita sa citeze versuri dintr-o piesa trap? Ei bine, in ultima perioada, fiica Clejanilor a fost cucerita cu totul de acest stil, mult mai specific tinerilor de varsta ei decat genul folocloric-lautaresc. Iubitul Margheritei, celebrul Theodor, este membru al unei trupe trap – Nordwului, iar piesa la care lucreaza Margherita, ”Elicopter”, este tot trap.

Muzica trap are radacini in Statele Unite iar denumirea provine dintr-o expresie ”de cartier”. In engleza, trap inseamna ”capcana” si semnifica, in limbajul bandelor de cartier, ”locul in care se raspandesc droguri”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro