ANA MOCANU S-A DESPARTIT DE IUBIT, DAR NU A PUTUT REZISTA FARA EL.

Ana Mocanu s-a despartit de iubit, dar nu a putut rezista fara el. Fosta asistenta TV s-a impacat cu Rares, barbatul care ii face inima sa tresare de cateva luni.

Satena l-a cunoscut pe Rares in strainatate, la un eveniment la care au participat amandoi. Fosta asistenta TV nu a vrut sa dea foarte multe detalii despre noul ei iubit si a vrut sa-si traiasca povestea amoroasa in liniste.

Doar ca… in urma cu trei zile, Ana Mocanu anunta ca s-a despartit de iubit.
”Am avut niste discutii si am ajuns la concluzia amandoi ca cel mai bine este sa luam o pauza. Eu am pus punct relatiei. Am fost asumata, am fost fericita, a fost o relatie foarte frumoasa cu multe amintiri frumoase doar ca pe parcurs noi doi fiind doua caractere puternice, am avut asa parte de anumite discutii… pentru mine pauza e tot despartire”, a declarat Ana

S-au despartit, dar nu au putut rezista mai mult de trei zile unul fara altul. Dupa cateva zile in care s-au ignorat, Rares a decis sa ii faca o surpriza Anei si a dus-o in Delta.

loading...
”Am stat certati trei zile, timp in care el m-a ignorat total, si-a refacut viata, a fost cu baietii la mare, l-a durut undeva de mine, pe romaneste. Eu am vrut sa plec cu fetele la mare in acest weekend si, la fel, sa-l ignor si eu, doar ca noi lucram la un proiect impreuna si datorita proiectului mai vorbeam, la modul… ce facem pe viitor si asa mai departe, vorbeam profesional.
Si ne-am certat la telefon cam o ora si apoi mi-a zis ca a luat un weekend la un resort de 4 stele in Delta. A venit la mine, mi-a zis: „Intr-o ora iti faci bagajul” si am plecat, amandoi! Pentru ca nu putem sa stam unul fara altul si pentru ca ne iubim! Cam asta este povestea impacarii”, a declarat Ana Mocanu pentru Antena Stars.

sursa cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro