Andreea Balan si George Burcea, din nou impreuna.

Andreea Balan si George Burcea au petrecut ziua de 1 Iunie impreuna, ca pe vremea cand erau impreuna.

Au trecut mai bine de 4 luni de cand Andreea Balan si George Burcea au luat decizia care a socat o tara intreaga. Cei doi au decis sa recunoasca in fata oamenilor ca relatia lor nu mai functioneaza si au anuntat ca s-au despartit, la numai 5 luni de la nunta de poveste.

Acum, cei doi s-au intalnit din nou fata in fata si au petrecut impreuna Ziua Copilului, alaturi de cele doua fetite pe care le au impreuna, care sunt singurele motive pentru care actorul mai calca in casa cantaretei. Se pare, insa, ca fostii parteneri au decis sa lase la o parte sentimentele negative si sa arate ca o familie macar de 1 iunie, pentru ca micutele Ella si Clara sa nu simta lipsa tatalui.
loading...
Semnele care i-au dat de gol pe Andreea Balan si George Burcea ca au fost impreuna luni au fost fotografiile pe care ambii le-au postat pe retelele de socializare, alaturi de fetele lor. In ceea ce o priveste pe artista, acesta a urcat pe Instagram mai multe clipuri video alaturi de fetitele ei, in care parea extrem de fericita. La randul lui, actorul a postat un videoclip din acelasi loc, pe InstaStories, unde aparea tot langa Ella si Clara.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro