Andreea Mantea, in al noualea cer alaturi de iubit

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de iubitul ei.

Andreea Mantea este una dintre cele mai frumoase si cunoscute prezentatoare de televiziune din Romania. Este admirata si urmarita de milioane de oameni si multi sunt curiosi despre viata ei personala.

Andreea Mantea apare in fiecare zi la televizor, ca moderator al emisiunii Puterea Dragostei, dar putini stiu detalii despre viata ei dincolo de show-ul din Turcia. Are un fiu pe nume David pe care nu se sfieste sa-l arate fanilor si care i-a cucerit pe urmaritorii de pe retelele de socializare, dar despre viata ei amoroasa nu se stiu prea multe. Vedeta prefera sa fie discreta in privinta relatiei pe care o are si pomeneste rareori in emisiune de barbatul cu care se iubeste si care o face sa zambeasca.
loading...
Spre surprinderea fanilor frumoasei Andreea Mantea, dar si a telespectatorilor emisiunii Puterea Dragostei, vedeta a facut in emisiune o dezvaluire. „Iubitul meu imi trimite flori in fiecare zi”, a spus celebra moderatoare, semn ca traieste o frumoasa poveste de dragoste si ca partenerul ei o face sa se simta in al noalea cer tratand-o ca pe o printesa.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro