Andreea Pirui si Marius de la Puterea Dragostei s-au impacat!

Andreea Pirui si Marius au anuntat la inceputul acestei saptamani ca nu mai formeaza un cuplu, insa se pare ca intre timp s-au razgandit.

Andreea Pirui si Marius si-au socat fanii dupa ce concurentul de la Puterea Dragostei a anuntat in urma cu trei zile ca s-au despartit.

„In urma unei discutii cu Andreea, am ajuns amandoi la un numitor comun si anume ca nu mai dorim sa formam un cuplu de azi inainte. Prefer sa aflati de la noi si nu de la terte persoane”, scria Marius pe Instagram.

Insa se pare ca nu a treut foarte mult timp si cei doi au hotarat ca ar fi cazul sa mai acorde o sansa relatiei lor.

loading...
Andreea Pirui si Marius sunt unul dintre cei mai iubiti concurenti din casa Puterea Dragsotei, Andreea fiind votata saptamani la rand liderul casei.

Pentru ca de cateva saptamani Andreea nu a mai castigat titlul de liderul asei, concurentii banuiesc ca despartirea de Marius a fost doar o strategie pentru a strange cat mai multe voturi din partea fanilor.

„Am inteles de foarte multe persoane din casa ca vezi doamne asta este o controversa ca sa o ajute pe Andrea Pirui sa ia cat mai multe voturi sa ia banutii saptamanal. N-are legatura. Cum sa pui un status ca de desparti si seara Andreea Pirui era la hotel la Marius”, au spus pe vlog Reea si Tina.

Andreea Pirui si Marius nu mai formeaza un cuplu, iar dovezile sunt clare. Cei doi concurenti si-au sters pozele de pe Instagram, iar Marius a tinut sa se afle de la el vestea trista.

„Buna ziua, dragilor! In urma unei discutii cu Andreea, am ajuns amandoi la un numitor comun si anume ca nu mai dorim sa formam un cuplu de azi inainte. Prefer sa aflati de la noi si nu de la terte persoane. Va multumesc ca ne-ati sustinut ca un intreg! Sunteti minunati! Va doresc o saptamana linistita, a scris Marius de la Puterea Dragostei”, a scris Marius pe contul lui de Instagram.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro