Andreea Pirui si Marius s-au despartit definitiv.

Andreea Pirui si Marius s-au despartit definitiv. Cei doi concurenti de la „Puterea Dragostei” au decis sa puna capat relatiei. Care este motivul?

Andreea Pirui si Marius s-au despartit definitiv. Se pare ca cei doi concurenti de la „Puterea Dragostei” nu au putut ajunge la un numitor comun, astfel ca au hotarat sa nu mai continue relatia si sa porneasca fiecare pe drumul lui.

Nu este pentru prima oara cand Andreea Pirui si Marius vor sa se desparta, insa, de aceasta data, se pare ca separarea este una definitiva. Cei doi concurenti de la „Puterea Dragostei” nu s-au certat, insa o discutie pe care au avut-o in privat despre viitorul lor impreuna se pare ca a fost picatura care a umplut paharul si care i-a determinat sa se gandeasca la despartire.

„M-am stresat destul, m-am consumat, am plans, nu are rost. Cel mai bine e sa fim liberi. El e liber, eu sunt libera si asa o sa fie. Eu nu accept sa isi bata nimeni joc de mine. Am incercat sa facem sa fie bine, nu se mai poate. I-am dat block peste tot.”, a spus Andreea Pirui.

loading...
Marius si Andreea Pirui, scandal monstru! Chiar dupa ce se impacasera, Marius si Andreea Pirui s-au certat foarte tare in emisiune.

Marius si Andreea Pirui, scandal monstru! S-a intamplat la scurt timp dupa ce cei doi logodnici se impacasera.

Ei au avut o cearta mare in emisiunea „Puterea dragostei”, totul plecand de la accidentul lui Marius din casa, in urma caruia acesta si-a pierdut mai multi dinti.

Marius i-a reprosat Andreei Pirui ca in loc sa il sustina ea il admonesteaza ca de ce nu zambeste.

Marius s-a legat si de caracterul iubitei sale, ceea ce poate sa alimenteze un nou conflict intre cei doi logodnici, care se despartisera anterior si rupsesera logodna.

Andreea Pirui a spus ca atitudinea lui Marius in ceea ce o priveste a deranjat-o foarte tare, motiv pentru care nu mai doreste sa aiba o relatie cu el. Concurenta de la „Puterea Dragostei” a fost foarte suparata ca Marius a ras cand ea era trista, mai ales ca nu este pentru prima oara cand se intampla acest lucru.

„El oricum cand eu am plans, el a ras. Lasa, stii vorba ei, tu ai sa plangi eu am sa rad. Eu ieri plangeam si el radea, el avea o satisfactie. Nu stiu daca satisfactie, dar se simtea foarte bine. Lui nu i s-a schimbat starea, ceea ce inseamna ca nu e curios, iar eu nu stau langa un om care nu e curios. Cine sufera, Marius? Marius nu sufera. Eu nu pot sa accept, de fapt, eu cand simt ca un om nu mai e ce trebuie, eu il las. Cand eu plang si el rade…Ca si atunci cand si-a rupt dintii. Eu stateam trista si el se juca.”, a spus Andreea Pirui.

Andreea Pirui si Marius s-au despartit definitiv. Dupa ce Andreea Pirui l-a acuzat ca este nepasator, Marius a reactionat reprosandu-i ca prefera sa discute aspectele personale in emisiune si nu in privat, lucru care a dus la destramarea acestei relatii.

„Stii care e diferenta intre noi doi? Eu am avut aseara o discutie cu Pirui si eu vorbeam si ea tacea. Ea vorbeste in emisiune acum si eu tac. Pentru ea e mai importanta discutia din emisiune. Ce spune aici nu are nicio legatura cu ce am vorbit noi aseara. Nu are nicio legatura cu realitatea.”, a spus Marius.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro