Cati bani castiga cu adevarat Culita si Iancu Sterp!

Iancu Sterp de la Survivor Romania a vorbit despre cati bani castiga el, dar si fratele sau, Culita Sterp.

Iancu Sterp si fratele sau mai mare, Culita Sterp sunt celebri, au mii de fani si zeci de admiratoare. Daca fratele mai mare, Culita Sterp a devenit cunoscut datorita muzicii sale, Iancu a devenit vedeta tv odata cu participarea la emisiunea Puterea dragostei si apoi la Survivor Romania, unde a facut senzatie, ajungand in finala.

S-a vorbit mult si despre averea familiei Sterp. Familia lui Iancu Sterp este extrem de bogata in satul Tustea, nu departe de orasul Hateg. Vila, aflata in grija mamei, este o cladire impunatoare, construita in stilul unei pensiuni de munte, cu etaj, cu mult lemn si cateva corpuri distincte, dar si de o gradina cu flori si pomi fructiferi. Mai mult, familia Sterp detine si o stana importanta cu peste 800 de oi si 30 de vaci, de unde se castiga sume enorme.

Pentru ca s-a vorbit mult despre averea familiei Sterp, dar si despre cati bani castiga Iancu si fratele sau, Culita, fostul concurent de la Survivor Romania a spus cum stau lucrurile de fapt.

loading...
”Daca ati sti cat munceste frate-miu. Vine frant dupa nopti de cantat, se trezeste si face si alte treburi ziua. El face mai multi bani ca mine, asta e clar. Si eu fac bani, dar nu zeci de mii de euro, cum ziceti voi”, a povestit Iancu Sterp despre banii pe care-i castiga.

Dupa ce a participat la Puterea dragostei, Iacu Sterp s-a facut vlogger, iar canalul sau de Youtube are acum, peste 170.000 de abonati. De altfel, Iancu s-a lansat si in muzica, urmand exemplu fratelui sau mai mare, insa a spus ca nu se gandeste sa-si faca o cariera din asta.

Daca Iancu Sterp nu se lauda cu masinile pe care le conduce, Culita Sterp este in schimb mandru de achizitiile sale. Dupa ce in urma cu un an, se lauda cu o masina tunata, pe care si-o personalizase nu doar la numerele de inmatriculare, ci si la modul in care arata, acum Culita si-a cumparat un bolid de 100.000 de euro. De data aceasta, Culita Sterp si-a luat o masina de teren, ”un tanc”, asa cum ii place sa-i spuna.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro